Hør et utdrag fra lydboka:

Høyt henger de

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Silje Storstein
Oversetter: Birgit Owe Svihus
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:French Uranium
Spilletid:11:54:13
Først utgitt:12.09.2018
ISBN Lydfil:9788242168627

En kraftfull politisk thriller som utspiller seg på tre kontinenter, med tre sterke kvinner i hovedrollene.

Midt i det franske presidentvalget blir industriministeren funnet hengt på kontoret sitt. I mediene blir dødsfallet knyttet til sorgen over at han nylig mistet sønnen i en motorsykkelulykke, men datteren avviser denne teorien. Samtidig følger journalistene nøye med på bankieren Inga Gaumont, den styrtrike enken som var ministerens elskerinne.

Er det fortsatt mulig å bremse det kriminelle systemet som infiltrerer samfunnet på alle nivåer? I Paris, Lagos og New York blir mektige interesser konfrontert med det de hater aller mest: usikkerhet, når makten deres trues. Skjebnen vil at tre egenrådige kvinner - en prostituert i Lagos, en russisk, blind journalist og den døde ministerens datter - havner i et dødelig spill der penger og makt sender dem i uventede retninger, og der de står i fare for å bli overkjørt av «rikets interesser».

Eva Joly og medforfatter Judith Perrignon følger opp sitt første samarbeid (Liras øyne, 2012) med en sinnrikt plottet thriller som trekker veksler på deres dybdekunnskaper om politisk og finansiell korrupsjon.

«Joly auser raust av kunnskapen ho har om kva som skjer av tvilsame forretningar og grov korrupsjon i det franske samfunnsmaskineriet, og kritikken mot den etablerte eliten er målretta og skarp.»
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

Kommentarer

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3