Hør et utdrag fra lydboka:

Ikke slå av lyset

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Yngve Berven
Oversetter: Christina Revold
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:N'éteins pas la lumière
Serier:Martin Servaz
Spilletid:19:06:31
Først utgitt:14.02.2019
ISBN Lydfil:9788242169631

«Ikke slå av lyset» er den tredje lydboken om Martin Servaz.

På julaften finner Christine Steinmeyer et brev i postkassen fra en kvinne som sier hun vil ta livet av seg. Hun tror det er en feil, en dårlig spøk. Men når en innringer i Christines eget radioprogram beskylder henne for å ikke ha villet hjelpe kvinnen, skjønner hun at det er alvor. Snart skjer en rekke vanskelige ting. Det er som om noen har tatt styring på livet hennes. Alt som har holdt henne oppe, raser sammen til redselen får fullstendig overtak.

Samtidig mottar den sykmeldte kriminalførstebetjenten Martin Servaz en nøkkel til et hotellrom i posten. Et rom der en kunstner tok livet av seg et år tidligere. Noen vil sette han i sving igjen uten at hans overordnede får vite om det.

Hva hvis våre nærmeste ikke er de vi trodde? Kanskje fins det hemmeligheter i de mørke avkrokene som nekter å dø. Nei, ikke slå av lyset, da kan alt skje!

Hør lydbøkene om Martin Servaz:
- Hvis helvete var av is
- En sang for druknede sjeler
- Ikke slå av lyset
- Natt

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

I forhold til de to andre bøkene jeg har lest i denne serien, når nok ikke denne opp, men jeg ser allikevel frem til neste bok fra ham. https://tinesundal.blogspot.com/2019/03/ikke-sla-av-lyset-av-bernard-minier.html
3

Fantastisk spennende krim. Deilig å lese en profesjonell spenningsbok. Denne boken er på et helt annet nivå en svensk og norsk krim. Bare dansk krim kommer i nærheten. Boken anbefales!
5

Lydbøker med Yngve Berven

  

Fra

299,-262,-
Kjøp