Hør et utdrag fra lydboka:

Irène

3.875
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3.9 (8 stemmer)
169,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Håkon Ramstad
Oversetter: Christina Revold
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Irène
Serier:Camille Verhoeven
Spilletid:12:21:49
Først utgitt:12.02.2016
ISBN Lydfil:9788242163097
ISBN CD:9788242171726

Ny thriller fra Pierre Lemaitre om overbetjent Camille Verhoeven.

Overbetjent Camille Verhoeven befinner seg i en uvanlig periode i livet. Han er lykkelig gift med den vakre Irène og skal snart bli far. Men når en ny drapssak lander på pulten hans, et dobbeltdrap som er så ekstremt at selv de mest hardbarkede blant kollegene blir forferdet, får han bange anelser. Det virker ikke som det ligger noe motiv bak skrekkscenariet, men da det dukker opp en forbindelse til minst ett tidligere uløst drap, blir det klart at de har med en seriemorder å gjøre. Pressen er raskt og skadefro på banen og setter særlig Verhoeven i et dårlig lys.

Men det er Verhoeven som står bak det store gjennombruddet: Dobbeltdrapet er en nøyaktig kopi av en scene i Bret Easton Ellis' bok "American Psycho", og det skal vise seg at morderen lar seg inspirere av flere kriminalforfattere.

”Forbløffende original fransk thriller - en kriminalroman som tilhører sjangerens øverste sjikt både når det gjelder spenning og litterær kvalitet,”skrev Torbjørn Ekelund i Dagbladet da Pierre Lemaitres «Alex» kom på norsk i fjor. Ikke bare kritikerne var begeistret, det var leserne også.

Hør også:
- Alex

Kommentarer

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Ganske grotesk, men veldig spennende.
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Grusomme detaljer, grusomme drap. Skremmende oppfinnsomt og originalt, fascinerende og frastøtende- samtidig er det glimrende god underholdning! "Alex" og "Irène" kan leses/ høres uavhengig av hverandre- men om man velger begge, er det antagelig hipp som happ om man leser/ hører den ene eller den andre først. Nervepirrende er det uansett!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Som forventet begynte det hele ganske så grotesk. Men, etterhvert gledet jeg meg over de godt oppbyggede karakterene og et fantastisk plott. https://tinesundal.blogspot.com/2018/07/irene-av-pierre-lemaitre-andre-bok-i.html
4