Hør et utdrag fra lydboka:

Jeg vet hvor du bor

4.285715
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.3 (7 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Dennis Storhøi
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Marian Dahle
Spilletid:12:22:23
Først utgitt:25.08.2016
ISBN Lydfil:9788242164001
ISBN CD:9788242172495

Cato Isaksen må finne seg i å spille birollen i Unni Lindells nye roman. «Jeg vet hvor du bor» er den første boka i krimserien om Marian Dahle!

Seks år gamle Thona forsvant i en parsellhage i Oslo for femten år siden. Hun er fortsatt savnet. Politiførstebetjent Marian Dahle har vært borte på grunn av dårlig psyke og skade, men får nå i oppdrag av Cato Isaksen å se på cold casesaken. Duedamens sønn, Glenn Haug, var lenge mistenkt.

I ly av gjenopptagelsen settes en brutal hevn ut i livet. Menn blir kidnappet, torturert og forsøkt drept. Ingen skjønner den grusomme sammenhengen, før det nesten er for sent. Ting er ikke slik de ser ut. Marian får en farlig fiende. Og en natt er han der, i huset hennes.

«… Nå er det hun (Marian Dahle) som er den kanskje mest spennende helten i norsk krim … gudene skal vite at det er tett mellom spenningstoppene.»
Hamar arbeiderblad, Geir Vestad

Terningkast seks: «Endelig en krim der alt klaffer ... et blinkskudd»
Dagbladet, Cathrine Krøger

Terningkast fem: «Elegant og hardtslåande krim»
Fædrelandsvennen, Bjarne Tveiten

«…har alle virkemidlene som gjør henne til en av landets mest populære krimforfattere.»
dagsavisen, Geir Rakvaag

«... lydbokutgava er glimrende! All honnør til Lydbokforlaget og godeste Storhøi som har gjort dette til en favoritt»
Omtale fra bokbloggen Bøker og bokhyller 

«En av de mest intense og raffinerte stemmene i skandinavisk krim.»
il sole 24 ore, Italia

«Hun (Unni Lindell) har et meget godt blikk, skaper de rette stemningene med språket og beskriver menneskenes viderverdigheter på besnærende vis. Og hun er god på å skape kriminalgåter. (...) På sitt beste er Jeg vet hvor du bor en intens spennende sidevender med store doser nifs uhygge.»
VG, Elin Brend Bjørhei

«Mot slutten av boka viser Lindell mesterklo. ...skaper en intens og klam psykologisk thriller, før hun har noen elegante twister helt på tampen. Da viser Lindell virkelig mestergrepet - »
Adresseavisen, Ole Jakob Hoel

«Lindell er en mester til å få sine karakterer til å leve, hun tegner gode karaktertyper og miljøbeskrivelsene er intense og full av finesser. (… )historien rundt Thona og Marian (som) byr på den beste framdriften og det er også der Unni Lindell briljerer med språk, skildringer og dybde av karakterene.»
Trønder-Avisa

Krim-serien om Marian Dahle:
- Jeg vet hvor du bor
- Dronen

Hør også de bestselgende krim-lydbøkene om Cato Isaksen:
- Slangebæreren
- Drømmefangeren
- Sørgekåpen
- Nattsøsteren
- Orkestergraven
- Honningfellen
- Mørkemannen
- Sukkerdøden
- Djevelkysset
- Brudekisten

Kommentarer

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Marian Dahle entrer scenen som ny hovedperson i Lindells nye krimserie. Dahle er kjent fra Cato-Isaksen-bøkene, men etter det spektakulære drapsforsøket i "Brudekisten" har hun om mulig blitt enda et hakk verre. Hun har en stor ryggsekk med historie med seg, ser fanden på flatmark, er mistenksom til alt og alle og hun gir blankt faen i lover, regler, rutiner, rett og rimelig. Hun kjører på, og i beste fall konsulterer hun et øyeblikk med magefølelsen før hun tar avgjørelser som setter både hennes eget og andres liv på spill. Det blir intenst, uhyggelig, spennende og troverdig. Slutten er overraskende og finurlig og Dennis Storhøi er en fryd å høre på. Kan ikke bli bedre enn dette!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Politietterforsker Marion Dahle er hovedpersonen i denne siste krim-romanen av Unni Lindell. Den skilte seg litt ut fra de andre bøkene jeg har lest av henne - for å nevne det som var nytt: Cato Isaksen var ikke den store helten i denne, noen vil kanskje savne han i den mest sentrale rollen - men jeg fant det OK med en ny vri her, litt variasjon. Kanskje var han ikke så sympatisk og støttende for Marian Dahle her - det savnet jeg litt. Men boken var meget spennende, velskrevet og uforutsigbar. Et annet pluss med denne var at jeg "vandret" på steder i Oslo som jeg kjenner ganske godt, selv om jeg er fra Trondheim - Geitmyra parsellhage kjenner jeg godt, men her fikk den en ny spøkelsesaktig dimensjon som jeg kommer til å tenke på neste gang jeg går dit - strøket med "Dragehuset" på Frogner kunne jeg også lett forestille meg…. Jeg var på Aschehougs høstlansering av boken, og bokbad med Unni Lindell - og det gjorde boken enda mer interessant - men jeg foretrekker lydbok - gående og lyttende i det fri - det er min måte å "lese" bøker på. Løsningen på gåten var uventet - kanskje ikke helt realistisk, men boken var spennende nok til siste slutt. Hos meg får den terningkast 5 Mer om denne i Reading Randi http://reading-randi.blogspot.no/2016/10/tanker-om-bok-unni-lindell-jeg-vet-hvor.html
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker med Dennis Storhøi

  

Fra

169,-
Kjøp
  

Fra

169,-
Kjøp
  
  

Fra

169,-99,-
Kjøp