Hør et utdrag fra lydboka:

Menneskehunger

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Torgeir Reiten
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Serien om Odd Singsaker
Spilletid:9:25:01
Først utgitt:07.08.2019
ISBN Lydfil:9788242181961

«Menneskehunger» er en krim om en grav fra middelalderen, om kokekunst, lengsel etter hevn og menneskets destruktive appetitt. Og om sårbarheten hos en aldrende småbarnsfar.

Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av byens bedre spisesteder. Kroppen mangler hele det ene beinet.

Odd Singsaker står overfor en forbryter som skal komme til å utfordre og teste alle hans evner. En selvsikker morder som spiller et utspekulert spill, og som kommer Singsaker skremmende tett inn på livet: En dag oppdager han en blodflekk i sin egen datters barnevogn. Blodet stammer fra den drepte restaurantanmelderen.

Kommentarer

Spenning og underholdning - men også litt samfunnskritikk. Denne likte jeg veldig godt. Litt grotesk, men ikke mer enn jeg tålte. Jeg var sikker på at jeg hadde ringet inn den rette morderen, men den gang ei - jeg ble grundig lurt. Torgeir Reiten gjør en ypperlig innlesing av boken. Mer om denne i Reading Randi - https://reading-randi.blogspot.com/2019/09/tanker-om-bok-jrgen-brekke.html
5