Hør et utdrag fra lydboka:

Mørke hjerter

2.714285
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 2.7 (7 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ingrid Vollan
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:8:22:28
Først utgitt:27.02.2014
ISBN Lydfil:9788242161062
ISBN CD:9788242158215

«Mørke hjerter» er den profilerte politiinspektøren Hanne Kristin Rohdes debut som krimforfatter.

Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds-og selsualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma  og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken. Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georiske jenter savnet over hele Europa. Det  skal vise seg at sakene har mer til felles enn staren av etterforskningen gir inntrykk av.

I «Mørke hjerter» undersøker Hanne Kristin Rohde hva som skjer når et menneske bilr satt i et krysspress mellom ansvar for oppklaring av svært alvorlig kriminalitet og  og samtidig må hamle opp med steinalderledelse.

Hanne Kristin Rohde er jurist, politiinspektør og forfatter. Rohde har vært leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt, og debuterer som krimforfatter med «Mørke hjerter».

«Forfatteren har stålkontroll på miljøet hun skriver om. Effektivt formidler hun det komplekse bakteppet sjangeren politikrim spilles mot, og sjokkerer en leser med kjølige fakta fra norsk virkelighet.»
May Grethe Lerum, VG

«'Mørke hjerter' av Hanne Kristin Rohde er en skikkelig spennende og realistisk krim som byr på mer enn bare løsning av en drapsgåte. Ingrid Vollan er en erfaren og profesjonell innleser og lydboken er godt lest inn. Jeg anbefaler denne lydboken på det sterkeste!»  
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord

Hør alle lydbøkene i den spennende serien:
- Mørke hjerter
- Bare et barn
- Gudmoren

Kommentarer

Jeg var veldig spent på denne boka ettersom den har fått en del variert kritikk. Etter å ha hørt Ingrid Vollan lest denne, kan jeg rett og slett ikke skjønne hva de har å utsette på denne! Rodde har skrevet en spennende og truverdig krim med fargerikt persongalleri. Kinderegg-sammenligninga spiller på de tre elementene boka er bygd opp rundt: politikk, ledelse i arbeidslivet og selve kriminalsaken. Boka anbefales på det hjertligste!
5

Etter å ha hørt boka, sitter jeg igjen med en følelse av at forfatteren har stålkontroll på politiets organisasjon. Hun behandler svært grundig og troverdig intriger innad i politiet og den daglige balansegangen etterforskningsledelsen må gjennom for å få bevilginger og mannskap til å strekke til. Når det er sagt, er jeg litt forundret over at saken som etterforskes nærmest havner i parentes. I boka opplever byen stadig fler brutale overgrep mot prostituerte kvinner, men forbrytelsene blir allikevel nesten å regne for bisetninger. Jeg lurte ved første lytting på om det manglet noen avsnitt, siden enkelte viktige episoder rett og slett bare beskrives overfladisk. Kanskje dette er forlagets forsøk på å gi boka en ny og spennende vri? Forfatteren har en lett og god måte utrykke seg på. Dette er en lettlyttet og god bok, noe oppleser også i stor grad bidrar til. Dette er en bok man kan ta med på påsketuren til hytta. Om boka hadde vært dobbelt så lang og gitt oss ett dypere innblikk i de forferdelige forbrytelsene og de forskrudde forbryterne vi får møte ville den vært helt komplett.
3

Like bra som forventet
5

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
1

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

En veldig god debut, som akkurat har fått en enda bedre oppfølger, "Bare et barn"!!
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5