Hør et utdrag fra lydboka:

Naboparet

4.2
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.2 (5 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Silje Storstein
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The Couple Next Door
Spilletid:8:17:49
Først utgitt:02.01.2017
ISBN Lydfil:9788242164599
ISBN CD:9788242173065

«Naboparet» er en intens psykologisk spenningsroman som får hårene til å reise seg!

Barnevakten avlyser i siste liten, og Anne og Marco lar sin seks måneder gamle datter, Cora, ligge hjemme og sove mens de går til naboene i huset ved siden av for å spise middag. De har med seg babycall og veksler på å gå hjem og se til henne hver halvtime.
Likevel, da de kommer hjem på slutten av kvelden, står døren på gløtt, og Cora er borte ... Hva har skjedd? Hvem kan stå bak? Anne og Marco begynner å grave i hverandres historier.

Vet de alt om hverandre? Kjenner de familiene sine, vennene? Og hva vet vi om naboene våre?

«Naboparet er en morsom og underholdende psykologisk thriller. Og spennende så det holder»
Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

Terningkast fem: «Det handler om menneskers hemmeligheter som sakte, men sikkert graves opp i lyset … Plottet bygges opp skarpt og effektivt og ubarmhjertig. Noe som driver handlingen framover.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

«…en real spenningsthriller…»
KK

Terningkast fem: «En trykkoker av en psykologisk thriller»
Politiken

«Jeg må si meg enig med Mr. Coben, dette er en veldig vellykket bok, og jeg mener det er en god grunn til at dette er en internasjonal bestselger … Spenningen stiger gjennom boken, jeg koste meg virkelig med denne.»
Ann Christin Berg, My Criminal Mind, bokblog

«Den nye thrilleren man har snakket mest om i 2016.»
Stylist

Kommentarer

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Her har forfatteren klart det kunststykket det er å aldri gi leseren/ lyteren fred! Man får stadige små tegn eller hint som gjør at man styrer mistanken i én retning, så går det bare noen minutter, og man blir kastet i en helt annen retning. Herlig uforutsigbar og overraskende fra begynnelse til slutt!
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Spenningen er så absolutt på topp i denne - ikke et kjedelig øyeblikk. Den fortjener topp score for spennings-momentet. Selve historien var ganske genial – Man lurer hele tiden på hvordan dette henger sammen. Det er aldri lett å si - leseren/lytteren holdes i konstant spenning. Ekteparet Anne og Marco er foreldre til en 6-måneders baby. Marerittet starter en kveld de er invitert til naboparet Cynthia og Graham - selv om barnevakten ikke kunne komme, bestemmer de seg likevel for å gå til nabohuset – for en stund i hvert fall, de har jo med seg babycall, og vil stikke over på skift for å se at alt er i orden med babyen – men så skjer det fatale at babyen er borte når de kommer hjem etter selskapet. Mer om denne i Reading Randi: https://reading-randi.blogspot.no/2017/11/tanker-om-bok-shari-lapena-naboparet.html
4

Lydbøker av Shari Lapena