Hør et utdrag fra lydboka:

Noen vet

4.166665
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.2 (6 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Kim Haugen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Kajsa Coren-bøkene
Spilletid:9:46:32
Først utgitt:16.11.2009
ISBN Lydfil:9788242141071

Journalister som jakter på store overskrifter. Politikere som unndrar seg ansvar. Svik mot uskyldige barn. Dette er beretningen om et uønsket barns brutale hevn.

Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker. Kajsa Coren, politisk journalist i Kanal 4, blir sendt til åstedet. Egentlig arbeider hun med å avdekke en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: Omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem og spesialskoler. Hun sitter på informasjon som tyder på at sannheten om alle overgrepene langt fra er kommet frem. Litt etter litt begynner Kajsa å forstå at det er en sammenheng mellom drapet på ekteparet og barnehjemsskandalen, og hun føler at hun er på sporet av et skup. Samtidig befinner drapsmannen seg mye nærmere enn hun aner.

«Noe så sjeldent som en viktig kriminalroman - skrevet med kaldt hode og varmt hjerte»
Hege Ulstein, Dagsavisen

Hør alle de spennende lydbøkene i Kajsa Coren-serien:
- Noen vet
- En hjelpende hånd
- Svik
- Jenta som sluttet å snakke
- Pasienten
- Aldri tilgi

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Trude Teige skriver spennende kriminal-romaner med søkelyset på viktige temaer - "talerøret" er journalisten Kajsa Coren - hun er av den samfunnsengasjerte og sympatiske sorten som vet å bruke sin stilling i kampen for de svake i samfunnet. Hva som rulles opp og avsløres etter hvert skal ikke røpes her. Boken anbefales for de som søker krim og spenning med mening og innhold, og ikke utspekulert vold – velskrevet og logisk oppbygning - slutten virket muligens noe "forhastet" - men temaet og behandling av dette er bra, så jeg lar det telle positivt i min helhetsvurdering. Man leser/lytter gjerne flere bøker av Trude Teige. Mer om denne i Reading Randi: https://reading-randi.blogspot.no/2017/10/tanker-om-bok-trude-teige-noen-vet.html
5

Fantastisk
5