Hør et utdrag fra lydboka:

Nordstjernen

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
289,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Sigurd Myhre
Oversetter: Kurt Hanssen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Star of the North
Spilletid:14:23:36
Først utgitt:06.05.2019
ISBN Lydfil:9788242180025

En eksplosiv thriller fra Nord-Korea.

1998, en amerikansk-koreansk tenåringsjente blir kidnappet fra en strand i Sør-Korea. Mest sannsynlig av nordkoreanske agenter. Tolv år senere leter fremdeles tvillingsøsteren Jenna, etter henne. Jennas akademiske dyktighet og interesse for Nord-Korea gjør at hun kommer i CIAs søkelys. De tilbyr henne en stilling og det åpner seg en mulighet for å kunne reise på et oppdrag i Nord-Korea. Samtidig, i Nord-Korea, finner en bondekone en internasjonal hjelpepakke i skogen. Hun benytter muligheten til å selge varene på svartebørsen.

En offiser av høy rank, Cho, oppdager med frykt at han kan være i slekt med en landsforræder. Hvis dette blir oppdaget kan det bety døden både for ham og hans familie. Etter hvert som historien skrider fram, vil disse tre skjebnene møtes og det bygger seg opp til en intens bladvender.

«Har du lett lenge etter en roman som kan fylle thrillertomrommet etter I Am Pilgrim? Søket er over! Star of the North begynner da en koreansk-amerikansk ung kvinne og kjæresten blir kidnappet fra en strand i Sør-Korea, og ender 500 sider senere med et geopolitisk klimaks av de mest eksplosive. I mellomtiden blir vi kjent med tvillingsøsteren Jenna, som går fra nervevrak via professortittel til veltrent CIA-agent og undercoverheltinne, og noen strålende sidehistorier om Nord-Koreas mørkeste sider.»
Asbjørn Slettmark, OP-5

Kommentarer

Dette er en velskrevet og spennende thriller som setter søkelyset på Nord-Korea av idag. Anbefales! https://tinesundal.blogspot.com/2019/05/nordstjernen-en-roman-fra-nord-korea-av.html
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5