Hør et utdrag fra lydboka:

Sankta Psyko

3
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Axel Aubert
Oversetter: Kari Bolstad
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Gyldendal
Målform:Bokmål
Original tittel:Sankta Psyko
Spilletid:12:22:09
Først utgitt:23.01.2012
ISBN Lydfil:9788242143587
ISBN CD:9788242153685
Johan Theorins Ölands-romaner har satt dype avtrykk i skandinavisk spenningslitteratur. Med denne boken skifter han arena – og tar oss med til en mellomstor by et sted på den svenske vestkysten.

Dit kommer Jan Hauger for å søke jobb som førskolelærer. Men Glenna er ikke som andre barnehager. Den ligger vegg i vegg med Sankta Patricia – med kallenavnet Sankta Psyko – et sikkerhetsgradert sykehus der mentalt forstyrrede voldsforbrytere mottar behandling. Glenna er Sankta Patricias egen barnehage, der pasientenes barn får treffe sine foreldre under nøye overvåkning. En av Jans oppgaver blir å eskortere barna gjennom de underjordiske gangene som forbinder barnehagen med klinikkens besøksrom.

Jan er en dyktig pedagog, men han bærer også på hemmeligheter. Han har ikke avslørt for noen hva som egentlig skjedde ni år tidligere da lille William forsvant fra barnehagen Jan jobbet ved. Han har heller ikke fortalt noen hvorfor han er så oppsatt på å få jobb nettopp ved Sankta Patricia. En natt da barna sover dypt, henter Jan nøkkelen til kjellerdøren, låser opp og begynner å gå ned trappen som leder til Sankta Patricia.

Med "Sankta Psyko" har Johan Theorin levert en psykologisk thriller i internasjonal toppklasse.

«"Sankta Psyko" er blitt nok en fabelaktig krim, på høyde med den beste fra Ölands-kvartetten, "Nattefokk". Velkomponert, klok og grusomt spennende.»
Ola O. Hegdal, Dagens Næringsliv

Kommentarer

Historien er god, men det er takket være innleseren at denne virkelig er en god leseropplevelse. Må høres!
5

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2

Lydbøker med Axel Aubert