Hør et utdrag fra lydboka:

Seks historier

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-99,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Andreas Kumano-Ensby
Oversetter: Sverre Knudsen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Six Stories
Spilletid:8:18:11
Først utgitt:24.08.2017
ISBN Lydfil:9788242166166
ISBN CD:9788242173928

Ett lik. Seks historier. Hvilken er sann?

1997. Scarclaw, et isolert høydedrag i Northumberland nordøst i England. Liket av den forsvunne tenåringen Tom Jeffries blir funnet i et myrlendt turområde. Dødsårsaken er ukjent og det blir fastslått å være en ulykke. Men ikke alle er overbevist. Sannheten om hva som skjedde ute på den naturskjønne, men nifse heia ligger begravet i minnene til den sammensveisede vennegjengen som var med på den skjebnesvangre turen, og i de svevende vitneforklaringene til et fåtall lokale innbyggere.

2017. Den myteomspunne gravejournalisten Scott King har gjort suksess med sine podcast-granskninger av kompliserte saker. Hans skjulte identitet har gjort ham til en kultfigur på Internett. I en serie på seks intervjuer forsøker King å forstå hvordan gruppedynamikken i tenåringsgjengen kan ha virket sammen med de uhyggelige sagnene om heia og forårsaket Jeffries' død. Hvert intervju avdekker nye perspektiver, og leseren tvinges til selv å avgjøre hvem som snakker sant og hvordan Tom Jeffries døde.

«En av de mest originale og velskrevne bøkene jeg har lest.» Thomas Enger

«En fantastisk debutroman ... som du ikke vil klare å legge fra deg.» THE CRIME REVIEW.

Kommentarer

Når jeg først fikk tak på formen, var dette en suveren lydbokopplevelse! Podcast-trikset er som skapt for lydbok! Det er utrolig spennende å høre hvordan personlighetene blir tydeligere og gruppedynamikken nyanseres for hvert intervju som legges ut, og interessant å se hvordan de innvolverte lar seg påvirke av de gamle vandrehistoriene. Aller best er likevel slutten, som er tidenes største overraskelse! Anbefales!
5