Hør et utdrag fra lydboka:

Snøhvit må dø

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (5 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Karin Okkenhaug Seim
Oversetter: Elisabeth Beanca Halvorsen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Schneewittchen Muss Sterben
Spilletid:14:47:06
Først utgitt:27.01.2016
ISBN Lydfil:9788242163325
ISBN CD:9788242171962

«Snøhvit må dø» er Nele Neuhaus' gjennombruddskrim og første lydbok på norsk.

Tobias er tilbake i småbyen han kommer fra etter 10 år i fengsel for drapet på en ung kvinne. Da nok en ung dame forsvinner, rettes alles mistanke mot ham, og en heksejakt er i gang.

En grå og regntung novemberdag finner noen bygningsarbeidere skjelettet av en ung jente på en gammel, forlatt flyplass. Ikke langt unna blir en kvinne dyttet ned fra en gangbro ved motorveien. Politietterforskerne Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein oppdager snart at sporene fra begge disse hendelsene peker i samme retning, og etterforskningen leder til fortiden. Mer enn 10 år tidligere forsvant to tenåringsjenter, Laura og Stefanie, fra en pittoresk liten småby.Til tross for mangel på sikre bevis er det Stefanies kjæreste, Tobias, som blir funnet skyldig og dømt til fengsel. Nå har han sonet ferdig og er tilbake i sitt barndomshjem. Der møtes han av innbyggernes fiendtlighet og mistenksomme blikk. Og kvinnen som ble dyttet ned fra gangbroen, er Tobias' mor. Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein forsøker å bringe klarhet i hva som har skjedd, men møtes av en mur av taushet. Ingen vil snakke med dem. Da nok en jente forsvinner, oppstår det en heksejakt i den lille byen.

Nele Neuhaus er en av Tysklands mest populære krimforfattere. «Snøhvit må dø» har solgt 5 millioner bøker i 20 land.Boken gikk rett inn på Der Spiegels bestselgerliste da den utkom.

"Spennende og godt skrevet." The Wall Street Journal

"...dette er et proft gjennomført produkt, en skikkelig pageturner av en forfatter som behersker sjangerens krav. (...) Skal du lese bare én teutonisk politikrim i år, kan «Snøhvit må dø» trygt anbefales. Ola A. Hegdal, DN

Kommentarer

Handlinga er intrikat nok, spenningskurven bratt nok og persongalleri fargerikt nok til at dette antakelig kunne gjort stor suksess på film- som en GOD nummer to kan man høre lydboka som er strålende lest av Karin Okkenhaug Seim. Dessuten er det veldig forfriskende med noe annet enn nordisk og engelsk/ amerikansk krim...
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5