Hør et utdrag fra lydboka:

Svin

3.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3.5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Christoffer Staib
Oversetter: Bjørn Alex Herrman
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Svinen
Spilletid:8:13:58
Først utgitt:15.01.2016
ISBN Lydfil:9788242163356
ISBN CD:9788242162946

Ett siste ran, men alt går fryktelig galt. Carl-Johan Vallgren fører oss igjen inn i Stockholms underverden.

Jorma Hedlund har egentlig trukket seg tilbake. Det er slutt på det kriminelle livet. Men tipset om verditransporten er for godt. Ett siste ran, så får det være nok. Men snart er Jorma en jaget mann.

Samtidig forsøker Danny Katz å finne ut hva som har skjedd med sin tidligere venn, narkodealeren Ramón, og hans kjæreste Jenny. Katz er selv tidligere misbruker, og suget etter heroin river og sliter i ham. Hvordan fikk Ramón plutselig tilgang til så mye stoff? Og hvem er egentlig Jenny? Sporene fører Danny Katz til Stockholms pornobransje og deretter i en retning han aldri kunne forutse. Bare én ting er sikkert: Noen vil hindre ham i å finne sannheten.

«Svin» er den andre boken om Danny Katz og en frittstående fortsettelse av den kritikerroste «Skyggegutten» (2014).

Hør også den første boken om Danny Katz:
- Skyggegutten

Kommentarer

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Denne var spennende, men brutal - og ganske annerledes enn Valgrens vakre "Den vidunderlige kjærlighetens historie" I Svin blir vi med på opprulling av tragiske kvinneskjebner, menneskehandel og nedverdigelse av menneskeverdet. Narkotikamisbruk og avhengighet er vel det viktigste temaet i denne kriminalromanen - i hvert fall er det dette som blir drivkraften inn i fornedrelsen, volden, sexmisbruket og forbrytelsene….. Samtidig følger vi Danny Katz sin leting etter opphav og identitet - det er i grunnen det mest positive i denne romanen. Han har jødisk tilhørighet, og vi blir kjent med hans fars bakgrunn - den innsikten han får, vil vel få betydning for hans videre livsløp - og her er det stort rom for flere romaner om denne Danny - som egentlig er en person man får sympati for, og blir nysgjerrig på - og så er det den dystre slutten på denne romanen - her må det nesten en oppfølger til - hva skjer videre??? "Intens" og god opplesing av Christoffer Staib Terningkast: 4 Mer i min blogg-omtale: http://reading-randi.blogspot.no/2016/02/tanker-om-bok-carl-johan-vallgren-svin.html
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker med Christoffer Staib