Hør et utdrag fra lydboka:

Våroffer

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (2 stemmer)
299,-262,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Nina Woxholtt
Oversetter: Bodil Engen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Våroffer
Serier:Årstidskvartetten
Spilletid:13:17:06
Først utgitt:20.03.2020
ISBN Lydfil:9788242183910

Fjerde bok i Årstidskvartetten!

Valborgsnatten 1985 blir 16 år gamle Elita Swartling myrdet i skogen nær et slott i Österlen. Stebroren Ulf tilstår og like etterpå forsvinner resten av den merkelige familien Swartling - Elitas pappa og hans to kvinner - sporløst.
Våren 2019 flytter legen Thea Lind og mannen, kjendiskokken David Nordin, som er opppvokst i traktene, inn på slottet. Davids rykte har fått stygge striper i lakken og nå satser han på nytt sammen med to barndomsvenner. Thea sliter etter å ha mistet flere kolleger i tjeneste i Syria.
I et eldgammelt eiketre finner Thea en kapsel med en liten kvistfigur inni og et foto av Elita Swartling sammen med fire barn i uhyggelige dyremasker. Var det et ritualmord? Hvorfor finner Thea flere kvistfigurer? Hva er legenden om Bladmannen? Hvorfor begynner hjortene å dø? Hva skjedde egentlig med familien Swartling?
Den 35 år gamle gåten rundt Elitas tragiske død tærer både på lokalsamfunnet og forholdet mellom Thea og David.

Hør lydbøkene i serien:
- Sensommer
- Høstdåd
- Vinterild
- Våroffer

Kommentarer

Nina Woxholt leser så det freser, og jeg storkoste meg med denne krimmen som er helt uten feil og mangler. Plottet er passe intrikat, men lett å følge med på, spenningen er på det jevne med noen topper, og stemningen er god. https://tinesundal.blogspot.com/2020/04/varoffer-av-anders-de-la-motte.html
4

En krim som er spennende og godt skrevet. Men uten mye beskrivelser av blod og gørr. Den går på det medmenneskelig og hvordan løgner aldri slipper en. Les min omtale: https://kleppanrova.blogspot.com/2020/04/varoffer-anders-de-la-motte.html
4

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker med Nina Woxholtt

  

Fra

229,-200,-
Kjøp