Hør et utdrag fra lydboka:

Kjærlighetsmøte

0
Ingen stemmer til nå
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Kim Haugen
Kategori: Lyrikk
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:1:04:34
Først utgitt:21.06.2004
ISBN Lydfil:9788242131133

Bli med på en reise gjennom kjærlighetslyrikken!

Det er skuespillerne og lydbokinnleserne Laila Goody og Kim Haugen som har valgt ut diktene de leser på lydboka"Kjærlighetsmøte". Utvalget spenner vidt: Du finner både norsk og utenlandsk poesi, gammelt og nytt - fra bevegende dikt av den greske lyrikeren Sapfo via en av de aller vakreste Shakespeare-sonettene til våre egne store poeter Halldis Moren Vesaas, Einar Skjæraasen og Lars Saabye Christensen.

"Kjærlighetsmøte" er en flott gave til en du er glad i, og en ypperlig gave til alle som er glade i poesi - enten deg selv eller andre. Lydboka er dessuten som skapt for å dele sammen med en du holder av. Med lydboken følger et teksthefte med alle diktene i skriftlig form.

Laila Goody og Kim Haugen beskriver diktutvalget slik:

”Kjærlighetsdikt er så mangt. Jeg har valgt dikt om lidenskap, dikt om angst for kjærligheten, dikt om lengsel, dikt som diskuterer kjærlighetens vesen og dikt som handler om kjærlighet og undring over naturen og livet, rett og slett. Og jeg har vært så heldig å få velge dikt blant poeter jeg selv er veldig glad i. Jeg ønsker lytteren en nær og mangfoldig opplevelse!”
Laila Goody

”Å få lese lyrikk av Norges største diktere er en glede og en stor ære. Jeg har valgt dikt som rørte noe ved meg, som ga meg noe. Det være seg sorg eller glede, stormende kjærlighet eller smilende betraktninger. Alt innenfor det store landskapet som kalles kjærlighet.”
Kim Haugen

"Kjærlighetsmøte" inneholder 45 dikt av følgende lyrikere:
Sapfo, Torgeir Rebeolledo Pedersen, Arne Garborg, Rolf Jacobsen, Gunnvor Hofmo, Herman Wildenvey, Cathrine Grøndahl, Bertrand Besigye, Nils Øivind Haagensen, Harald Sverdrup, Astrid Hjertenæs Andersen, Magli Elster, Aslaug Vaa, Tor Jonsson, Kate Næss, Einar Skjæraasen, Claes Gill, Olaf Bull, Inger Hagerup, Inger Elisabeth Hansen, Arild Nyquist, Stein Mehren, Annie Riis, André Bjerke, Lars Saabye Christensen, Erik Bystad, Halldis Moren Vesaas, Tarjei Vesaas, Rudolf Nilsen, Arne Garborg, Johann Wolfgang von Goethe, Henrik Ibsen, William Shakespeare og Knut Hamsun.