Hør et utdrag fra lydboka:

Vinternoveller

4.666665
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.7 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Kaia Varjord
Kategori: Noveller
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:3:38:13
Først utgitt:10.02.2014
ISBN Lydfil:9788242160997
ISBN CD:9788242158161

Vinner av Brageprisen og Litteraturkritikerprisen 2014!

Ingvild H. Rishøis bøker kan ikke unngå å berøre leseren, og mer enn noen annen klarer hun å fremstille hvor skjørt og sårbart mennesket kan være, hvor uberegnelig hverdagen er. Novellene hennes er både bevegende og litterært kresne, og dypt innsiktsfulle i sitt blikk på menneskene.

I «Vinternoveller» handler det om å være på rømmen med Valdresekspressen, om karaoke, kjøpesentre og snø, og om hvor vanskelig det kan være å få kjøpt seg en pute. Men først og fremst er «Vinternoveller» tre historier om kjærlighet. Om mennesker som vil godt, som gjør sitt beste, men som ikke alltid får det til.

«Hun er like suveren som alltid»
Cathrine Krøger, Dagbladet 

«Noveller med et stort, bankende hjerte for dem som sliter.»
Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten

«Kaja Varjords stemme passer perfekt til disse historiene og hun leser med stor innlevelse. En perfekt lydbok og en veldig god lytteopplevelse. Anbefales på det sterkeste!»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord

Kommentarer

Ingvild H. Rishøi skriver seg inn under huden på leseren/ lytteren, og Kaia Varjord leser med en inderlighet og varme som gjør dette til en lydbok-opplevelse av de helt, helt sjeldne. Selv om jeg prøver, klarer jeg bare å finne en svakhet, og det er tittelen; jeg håper ingen trur dette er ei bok som gjør seg best om vinteren- som diverse samlinger med jullenoveller. Historiene kan så absolutt høres uansett årstid, og hvis jeg skulle komme med et forslag til alternativ tittel, ville det kanskje vært noe sånn som "noveller om livet". Anbefales varmt og hjertlig!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4