Hør et utdrag fra lydboka:

Belgravia

4.25
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.3 (4 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anne Ryg
Oversetter: Halvor Kristiansen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Belgravia
Serier:Belgravia
Spilletid:15:06:26
Først utgitt:12.08.2016
ISBN Lydfil:9788242163745
ISBN CD:9788242172259

«Belgravia» er en underholdningsroman av ypperste klasse fra forfatteren bak suksess-serien Downton Abbey. Bare et steinkast fra Buckingham Palace, innenfor de lukkete dørene til noen av Londons mest storslåtte hjem, herjer intriger og skandaler.

Belgravia begynner med et ball i Brussel kvelden før slaget ved Waterloo, og så forflytter vi oss til London i 1840-årene. Vi følger to familier i en tid med store sosiale omveltninger. Familien Trenchard representerer de nye pengene, mens familien Brockenhurst tilhører den tradisjonelle overklassen.

Innenfor denne historiske - og arkitektoniske - rammen utspiller det seg en gripende, spennende og intens historie med alle de elementene man kan ønske seg i en underholdningsroman: kjærlighet, svik, renkespill, gambling, sjalusi og lidenskap. Vi blir kjent med enkeltskjebner både upstairs og downstairs, samtidig som vi får et fascinerende innblikk i Londons byutvikling og historie.

«Det er et bredt og morsomt lerret som strekkes, og Fellowes har mange gode tidsbilder og gir leserne en følelse av å lese noe eksklusivt.»
Guri Hjeltnes, VG

«En klassisk britisk underholdningsroman, som har mye til felles med hans mest kjente verk, tv-serien Downton Abbey. Her er forbudt kjærlighet, svik og familiehemmeligheter så det monner.»
Marie L. Kleve, Dagbladet

«Den starter med et pang – med kjærlighet på tvers av klasseskiller … En praktfull historie.»
Mail on Sunday

 

Kommentarer

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Jeg hadde ikke de store forventningene til denne, valgte å se nærmere på den fordi jeg hadde likt Fellowes TV-serie Downton Abbey. Jeg forventet en romantisk, sentimental lettvekter – og romantisk var denne, kjærlighet, intriger, sjalusi, klassemotsetninger og alt som hører 1800 tallets London til – men den var fengslende, den hadde et meget godt, om ikke originalt plot – den hadde mye spenning og faktisk noe av både Charles Dickens og Jane Austen over seg. Og jeg må innrømme at jeg faktisk likte den. God innlesing av Anne Ryg - Mer om denne i Reading Randi https://reading-randi.blogspot.no/2018/01/tanker-om-bok-julian-fellowes-belgravia.html
4

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5