Hør et utdrag fra lydboka:

Berge

4.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.5 (6 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Hedda Munthe
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Spilletid:14:46:41
Først utgitt:14.08.2017
ISBN Lydfil:9788242165589
ISBN CD:9788242173683

En augustdag i 2008 blir Ap-nestoren Arve Storefjeld og flere i familien hans funnet drept i hytta ved Blankvann i Nordmarka. Fem mennesker med strupene skåret over. Alle går ut fra at terrorister står bak ugjerningen.

Journalist Ine Wang har følt seg akterutseilt i den siste tiden. Men drapene på Storefjeld-familien endrer alt.

Tingrettsdommer Peter Malm lever et tilbaketrukket liv og sysler med sine små prosjekter på fritiden. Det siste han ønsker er å få oppmerksomhet på grunn av denne saken.

I flere lykkelige år var Nicolai Berge kjæreste med Gry, Arve Storefjelds datter. Så gjorde hun det slutt. Nå er hun død.

Det usannsynlige skjer i verden, igjen og igjen. Allikevel er vi aldri forberedt. «Berge» er en historie om en grufull hendelse, fortalt i tre deler, fra tre ulike synsvinkler: En journalist, en dommer, en eks-kjæreste.

«Berge» er en roman som ikke handler om 22. juli, men som ikke kunne vært skrevet uten 22. juli.

Terningkast 6: «GLIMRENDE! ... Jeg tar sats og utroper med dette Berge til en sikker vinner bokhøsten 2017!»
Sindre Hovdenakk, VG

Terningkast 6: «Kjærstad på topp. Alt tyder på at Jan Kjærstad har skrevet årets vesentligste norske roman. Berge er også en av hans beste noensinne.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Terningkast 5: «BERGE er både særdeles tankevekkende og en klassisk pageturner. (...) Den som ikke blir grepet og rystet av denne beretningen, er enten fullstendig uinteressert i slik litteratur, eller på en eller annen måte emosjonelt avstumpet. Det er både ønskelig og fullt mulig at Kjærstad når sitt gamle tallrike publikum med denne utgivelsen.»
Espen Grønlie, Dagbladet

««Berge» er ein spennande og insisterande roman om tvil, håp og kjærleik (…) Kjærstad har skrive ei av sine viktigaste romanar.»
Marta Norheim, NRK

Kommentarer

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Original, intelligent og tankevekkende bok. Finnes det en sannhet? Blir et utsagn sant hvis det sies mange nok ganger eller hvis mange nok sier at 'slik er det'? Hvilke motiv styrer handlingene våre, og hvor langt er man villig til å strekke seg for å oppnå det en ønsker, det være seg makt og innflytelse eller fem minutter i rampelyset?
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Dette er en virkelig god bok. Les min omtale: https://kleppanrova.blogspot.no/2017/10/kjrstad-jan-berge.html
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Min favoritt-roman av Jan Kjærstad var tidligere Normans område, nå tror jeg kanskje det er Berge. Et solid arbeid av Kjærstad dette - romanen er gjennomarbeidet, strukturert, fengslende, lærerik og tankevekkende – det er vanskelig å omtale den på en fyllestgjørende ”rettferdig” måte, for den inneholder så uoverkommelig mye – ikke bare i alle linjene, men også i det usagte mellom linjene – det er en viktig roman som er verd å lese - lurer på om den ikke burde hatt en oppfølger jeg? Mer om denne i Reading Randi: https://reading-randi.blogspot.no/2018/02/tanker-om-bok-jan-kjrstad-berge.html
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Tematikken sirkler rundt hvordan vi reagerer på noe som kan anses som angrep på den norske folkesjela og hva terror egentlig gjør med menneskesinnet. https://tinesundal.blogspot.com/2018/07/berge-av-jan-kjrstad.html
3

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av Jan Kjærstad

  

Fra

149,-130,-
Kjøp