Bergen ungdomsteater

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
199,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Silje Storstein
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:7:22:22
Først utgitt:12.02.2018
ISBN Lydfil:9788242167309

«Bergen Ungdomsteater» er en frittstående oppfølger til den kritikerroste og prisbelønte romanen «Og været skiftet og det ble sommer og så videre» - og en roman om vennskap og kjærlighet, om hvem man er og hvem man tror man er.

Faren til Marita har reist tilbake til USA. Moren tar med seg jentungen fra Oslo og flytter til Bergen sommeren 1982 for å starte et nytt liv med sin nye kjæreste.

Johannes er advokatsønnen som i ungdommen bestemmer seg for å drive med teater. Han løfter ordene ut av munnen som fugleunger, med samme varsomhet. Han sier: Hamskifte. Eksplosjon, Marita, se på oss. Husk dette øyeblikket for alltid. Vær overmodig. Som Ikaros. Som meg, mener han, men han sier Ikaros.

Marita vokser opp i Bergen med Johannes og Bergen Ungdomsteater. Og Andreas, som skulle ha hatt en tvillingbror, men det har han ikke. Et hus av glass, sier han til Marita når hun omsider spør ham om oppveksten med foreldrene i huset i Ibsensgate. Sånn finner de frem til de døde barna.

Senere drar Marita til faren sin i California, det er på begynnelsen av 90-tallet.

Kommentarer

Jeg hadde glemt hvor begeistret jeg var da jeg hørte Og været skiftet... for noen år siden, så jeg ble nesten tatt på sengen da jeg smøg meg inn i Pedro Carmona-Alvarez sitt univers igjen. Silje Storstein gjorde det lett for meg å gi meg helt hen, denne boken egnet seg perfekt til lydbok! https://tinesundal.blogspot.no/2018/03/bergen-ungdomsteater-av-pedro-carmona.html
5