Hør et utdrag fra lydboka:

Bli hos meg

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anne Ryg
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:12:35:57
Først utgitt:12.09.2019
ISBN Lydfil:9788242182241

En familiehistorie i flere generasjoner.

Året er 1957. Det skjer et vendepunkt i Ellinors liv den dagen hun mottar et brev som forteller at hennes mor er gått bort. Hun har alltid fått høre at moren Boel døde da hun var liten, hva er det adoptivforeldrene ikke har fortalt? Hvorfor ble moren gjemt bort og glemt tidlig på 1900-tallet?

Vi følger den livsglade og ustyrlige Boels reise fra hjembygda utenfor Bergen til millionbyen Chicago og tilbake til et vestlandsk småsamfunn. Hun blir midtpunktet i en dramatisk historie om store drømmer og besettende begjær. Boel tar for seg av livet, mens de rundt henne krever anstendighet og selvkontroll. Etter hvert blir hun et offer for sin egen livslyst, og i fortvilelse skader hun dem hun elsker mest.

«Bli hos meg» er en fortelling om skjøre relasjoner, rivalisering og psykisk lidelse, men også om familietilhørighet og forsoning - og gleden ved å finne tilbake til sine røtter.

Romanen er basert på virkelige hendelser.

Kommentarer

Ikke den store spenningen, men en neddempet historie i flere lag. https://tinesundal.blogspot.com/2019/10/bli-hos-meg-av-marianne-storberg.html
3

Familien splittes helt, når Boel blir psykisk syk og legges inn på psykiatriske sykehus og forblir der til hun dør. En god fortelling med opphav i virkeligheten, det er oldemoren til forfatteren som er Boel. Rørende og spennende. Les mer: https://kleppanrova.blogspot.com/2019/11/bli-hos-meg-av-marianne-storberg.html
5