Hør et utdrag fra lydboka:

Bli snill igjen

3
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3 (1 stemme)
289,-253,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Gard Skagestad
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Spilletid:9:13:54
Først utgitt:10.09.2020
ISBN Lydfil:9788242185228

Ømheten hadde vokst i ham, den var blitt for stor og for krevende til at noen kunne ta imot den. I hvert fall ikke en kvinne. Men ikke en mann heller, det kunne han jo ikke. Eller kunne han?

Han heter Henning, og han er ferdig med kvinner. Han har hatt kjærester siden han var fjorten, han har hatt samboere siden han var nitten, og han har vært gift, men nå er han alene. Han har en voksen datter som han ikke kjenner lenger. En dag møter han henne på gaten og blir skremt av hvem hun har blitt. Han bestemmer seg for å redde henne. Dette blir innledningen til en kritisk og desperat undersøkelse av hvem han selv har vært - som mann, sammen med kvinner - og hvem han kan bli.

"Bli snill igjen" er en roman der noen av vår tids skarpe motsetninger samles i portrettet av en mann som aldri kan gi opp håpet. En roman der ømhet og raseri, skuffelser og nye forventninger til hva livet kan være, tørner sammen. Det er også en sår fortelling om en umulig forelskelse, som likevel blir en redning.

Kommentarer

Bli snill igjen er veldig todelt, historien har mange flotte betraktninger som er verdt å få med seg, men den detaljerte sexen hører ikke hjemme i mine ører. https://tinesundal.blogspot.com/2020/10/bli-snill-igjen-av-geir-gulliksen.html
3

Lydbøker med Gard Skagestad

  

Fra

229,-200,-
Kjøp