Hør et utdrag fra lydboka:

Boka om Baltimorefamilien

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-99,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bendik Østbye Johannessen
Oversetter: Agnete Øye
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Le livre des Baltimore
Spilletid:13:56:01
Først utgitt:11.04.2016
ISBN Lydfil:9788242163042
ISBN CD:9788242171672

Helt siden den skjebnesvangre dagen i 2004 har Marcus vært hjemsøkt av spørsmålet: Hva var det egentlig som skjedde med Baltimore-familien?

Februar 2012: Åtte år etter de dramatiske begivenhetene i Aurora, drar Marcus Goldman fra vinterkalde New York til tropevarme Florida for å skrive sin neste roman. Denne gangen har han bestemt seg for å fortelle sin egen families historie.

Da Marcus vokste opp, var det to Goldman-familier: Marcus' middelklassefamilie i New Jersey, og den vellykkede, rike og glamorøse Baltimore-familien, som Marcus var dypt fascinert av. Han besøkte dem så ofte han kunne, for å være sammen med fetteren Hillel og Woody, den jevnaldrende gutten onkelen og tanten hadde reddet fra et liv på gata og tatt til seg. Sammen var de 'Goldman-trioen', like nære som brødre. Og så var det nabojenta Alexandra, som drømte om en framtid som popstjerne, og virket uendelig fengslende på alle i trioen. De fire holdt kontakten i alle år, inntil fasadene etter hvert begynte å krakelere, og alt en dag gikk skrekkelig galt.

I sin nye roman går Joël Dicker i dybden på noen av personene vi ble kjent med i «Sannheten om Harry Quebert-saken», og gir oss et nært og underholdende portrett av en amerikansk familie med alle dens hemmeligheter, konflikter og feiltrinn.

«En utmerket roman som vil holde deg fanget i dagevis.»
L'Express 

«Spennende, intelligent konstruert, godt skrevet ... en suksess»
Tribune de Genève

«Fengende og fullkomment komponert»
Elle 

Hør også:
- Sannheten om Harry Quebert-saken

Kommentarer

Forrige bok var kjempebra, og forventningene var høye, men jeg er definitivt ikke skuffet over denne. En skikkelig god og lang underholdningsroman, godt lest og så god at man håper den bare skal vare og vare.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5