Hør et utdrag fra lydboka:

Charlotte Isabel Hansen

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Tore Renberg
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Jarle Klepp-bøkene
Spilletid:9:50:13
Først utgitt:23.10.2008
ISBN Lydfil:9788242138880

Vinner av Bokhandlerprisen 2008: Nå må Jarle fra «Kompani Orheim» og «Mannen som elsket Yngve» bli voksen. Men klarer han det? Vil han det?

Hva skal verden med enda et barn? Trengs det enda en lyshåret og hjerteglad bekymring, som skal undre seg over hvor langt borte månen er, som skal bry det skjøre hodet sitt med hvorvidt blomster kan gråte, og hvem det er som plukker bladene ned fra trærne når det er blitt høst? Jarle Klepp er blitt 25 år og litteraturstudent. Han bor i Bergen, og nyter sin akademiske tilværelse. Studentlivet tilbyr Jarle alt han har drømt om. Han blir sett på som en lysende begavelse av den eksentriske litteraturprofessoren Robert Göteborg, han har et intenst og utelukkende fysisk forhold til den smellvakre Herdis Snartemo. Han har for alvor oppdaget sine analyserende evner, sin effektive sjarm, sin fremtid. Så får han et brev fra politiet. Fire uker senere inntreffer den stilleste dagen i 1997.

De to foregående bøkene om Jarle Klepp, «Kompani Orheim» og «Mannen som elsket Yngve», ble tatt svært godt i mot av presse og publikum. Både filmen «Jeg reiser alene», basert på romanen «Charlotte Isabel Hansen», og filmatiseringen av «Mannen som elsket Yngve» har gjort stor suksess på kino.

Hør alle lydbøkene om Jarle Klepp:
1. Mannen som elsket Yngve
2. Kompani Orheim
3. Charlotte Isabel Hansen
4. Dette er mine gamle dager

«... en godt skrevet, intens og morsom bok å lese, og enda bedre å høre på når forfatteren selv leser.»
Frank Øvrewall, Saltenposten

«Tore Renberg er en mester i å bygge «karakterer»... Hans romanfigurer virker så autentiske at du nærmest gjenkjenner dem på gata, i omgangskretsen eller - hjelp! - i familien»
Inger Bentzrud, Dagbladet

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Varm og fin bok
5