Hør et utdrag fra lydboka:

Dagen skal komme med blå vind

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Levi Henriksen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:8:53:46
Først utgitt:19.09.2011
ISBN Lydfil:9788242142931

Ny Skogli-roman fra Levi Henriksen

«Hvor mye galt er du villig til å gjøre, for til slutt å gjøre noe godt?»

Mikael Hildonen har prøvd og ikke fått det til. Han sitter ved kjøkkenbordet med voksduk, drikker kaffe og ser på skyene over Austberget. Mikael vet bare én ting: Ine er død, og han får henne aldri tilbake. Heller ikke barnet hun bar i magen. Så settes livet i bevegelse: Mikael må ta seg av trettenåringen Daniela, datteren broren ikke vil vite noe av. Men først må han kvitte seg med noen innkrevere på tung motorsykkel. De vil ha alle pengene han ikke har ... og de vet hvor Daniela bor.

"Dagen skal komme med blå vind" er en ny Skogli-roman fra Levi Henriksen, en roman om familiehemmeligheter, brødrekonflikt og en bestemmelse om å prøve kjærligheten på ny. Levi Henriksen har selv lest inn lydboka.

"Sterkere enn noen gang skriver- Levi Henriksen om skadde mennesker og deres haltende liv, om død og sorg, kjærlighet, lengsler- og savn. Han gjør det med kjærlig innlevelse og en fortellerkraft som beveger."
Arne Guttormsen, Vårt Land

Kommentarer

Dette er den tredje romanen til Levi Henriksen som er fra det lille stedet Skogli utenfor Kongsvinger. Jeg likte boken godt, Levi leser veldig bra, på en dialekt jeg ikke kan kalles annet enn eksotisk. Her er det et intrikat plott, hovedpersonen har mye å stri med, og hemmelighetene avdekkes litt etter litt. https://tinesundal.blogspot.no/2017/07/dagen-skal-komme-med-bla-vind-av-levi.html
4