Hør et utdrag fra lydboka:

Danehæren

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
299,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Finn Schau
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Jomsviking
Spilletid:15:17:43
Først utgitt:16.10.2019
ISBN Lydfil:9788242182098

Jomsviking-serien har mange bind foran seg. Dette er den tredje boken i rekken.

Året er 1007. Torstein Knarresmed sitter som herse i Vingulmork, det rike kystområdet øst i Viken. Han er blitt en av de mektigste mennene i Skandinavia, og oppveksten som trell er et fjernt minne. Hans elskede Sigrid har født to sønner, et gudehov er reist i skogbrynet ved hersegården. Livet er godt.
Men det går mot ufred. Både den ærgjerrige Eirik Jarl i Trøndelag og danekongen Svein Tjugeskjegg har lagt blikket på de engelske rikene. Landområder som en gang lå under danelov, skal gjenerobres, og den forhatte kong Ethelred skal styrtes av tronen.

Danehæren bringer leseren inn i den voldsomme og konfliktfylte tiden da de skandinaviske kongene og jarlene samlet seg i allianser for å erobre de engelske rikene. Samtidig var det en brytningstid. Kristendommen er for alvor på vei, og med den vil det norrøne samfunnet bli forandret for alltid. Torstein Knarresmed, jomsviking og herse over Vingulmork, skal snart befinne seg midt i en konflikt mellom konger og stormenn, og mellom gammel og ny tid.

Hør bøkene i Jomsviking-serien:
- Jomsviking
- Vinland
- Danehæren

Kommentarer

" Jomsviking, Danehæren" Dette er tredje boka og vi har kommet til år 1007. Torstein Knarresmed sitter som herse i Vingulmork. Det rike kystområdet øst i Viken. Det er mye krig og ufred, men en knallgod fortelling. Les mer om hva jeg mener https://kleppanrova.blogspot.com/2019/10/jomsviking-danehren-av-bjrn-andreas.html
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5