Hør et utdrag fra lydboka:

De første dagene

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
269,-235,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Maja Lunde
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Spilletid:3:01:56
Først utgitt:01.09.2020
ISBN Lydfil:9788242185013

Husker du 12. mars, husker du fredag den 13.? Dagene da Norge og verden endret seg fullstendig? Husker du hva du tenkte i tiden da alt var akutt forvirrende og veldig, veldig skremmende? Det er allerede så lenge siden.

De er en familie på fem. De voksne har nettopp kranglet da meldingen kommer: fra nå skal de være hjemme. Alle sammen. Forfatter Maja Lunde er vant til det. Hun er vant til hjemmekontor. Men ikke hjemmeskole. Hun er vant til å skrive store dystopiske romaner, ikke til å leve i en dystopi. Men pandemien er her, og familien må finne en ny måte å leve på. Hvordan gjør man det?

"De første dagene" tar leseren tilbake til dagene da hele verden stoppet opp, dager preget av eksistensiell uro, bekymringer og frykt. Menneskene har bare hverandre, men vi har hverandre, og da åpnes også muligheten for noe nytt. Med klokskap og undring viser Maja Lunde hvordan det som skjer i litteraturen også skjer i livet: det er de minste tingene som betyr mest.

Kommentarer

Ved kriser så følger gjerne litteraturen på, men denne gangen tenkte jeg at det var litt vel tett på. Til tross for litt lunkne omtaler som bekreftet mine fordommer ville jeg høre boken, og det er jeg glad for at jeg gjorde. Maja Lunde leser selv, og gjorde dette til en personlig og fin lytteopplevelse. https://tinesundal.blogspot.com/2020/10/de-frste-dagene-av-maja-lunde.html
4