Hør et utdrag fra lydboka:

De udødelige

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-130,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Haakon Strøm
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Spilletid:9:09:36
Først utgitt:06.01.2021
ISBN Lydfil:9788203367137

" .. en roman man nødig legger fra seg." - Turid Larsen, Dagsavisen

Allmennlege Thomas Brenner nærmer seg 60 år. Han bor i Holmenkollåsen sammen med sin kone Elisabeth og deres 20-årige datter Anikken. Både Anniken og søsteren Line er nokså hjelpeløse og uselvstendige. Thomas' gamle svigerforeldre bor i etasjen over og krever mye, og hans egne foreldre begynner å bli pleietrengende. Jobben krever sitt, og Thomas selv føler seg heller ikke frisk. Dessuten bekymrer han seg for sin kones nær forestående 60-årsfeiring. Det skal bli stor fest som skal etterfølges av en tur til Chicago for ham, Elisabeth og døtrene.
Livet strammer seg til for Thomas Brenner - og det blir ikke enklere da han kjenner en kul i det ene brystet til Elisabeth. Riktignok er han lege, men han vegrer seg for å spørre sin egen kone om hun også har kjent kulen.

"De udødelige" er en samtidsskildring av et vanlig liv, men rommer også et gjenkjennelig tema som er lite berørt i norsk skjønnlitteratur: En mann på vei mot alderdommen, med omsorgsansvar for både foreldre og barn, samtidig som hans egne problemer tårner seg opp.

Kommentarer

Interessante problemstillinger, godt språk og grei struktur kjennetegner denne – følte kanskje den ikke var så gjennomarbeidet som "musikk-trilogien” – karakterene var ikke fullt troverdige og realistiske – og at slutten ble som den ble, var ikke overraskende. Likevel: en engasjerende og tankevekkende roman.
4

Lydbøker av Ketil Bjørnstad

  

Fra

149,-130,-
Kjøp
  

Fra

149,-130,-
Kjøp

Lydbøker med Haakon Strøm

  

Fra

149,-130,-
Kjøp
  

Fra

269,-218,-
Kjøp