Hør et utdrag fra lydboka:

Den engelske piken

4.25
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.3 (4 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Runa Eilertsen
Oversetter: Jan Chr. Næss
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The English Girl
Spilletid:15:47:10
Først utgitt:02.05.2016
ISBN Lydfil:9788242162960
ISBN CD:9788242171597

En nydelig og rik roman, fylt av mystikk og kjærlighet, fra suksess-forfatter Katherine Webb

Året er 1958, og den nyutdannete arkeologen Joan Seabrook reiser fra England til den urgamle byen Muscat i Oman med forloveden Rory. I sin flukt fra smerten etter en personlig tragedie er Joan oppsatt på å dra til ørkenfortet Jabrin og grave opp skattene som skal være gjemt der.

Men Oman er et hemmelighetsfullt land herjet av voldelige omveltninger, og det skal vise seg å være umulig å få tillatelse til å utforske Jabrin. Joans trøst er at hun får møte sin heltinne fra barndommen, den oppdagelsesreisende Maude Vickery.

Møtet med den uvanlige og tilbakeholdne kvinnen endrer alt for Joan. Hun lar seg forføre av det spennende nye vennskapet, og begynner ikke før det er for sent å stille spørsmål ved sine egne handlinger. Da Joan skjønner at hun er blitt en brikke i et lumsk spill, må hun prøve å hindre begivenheter hun selv har satt i sving, før de får de frykteligste konsekvenser.

Vil piken som forlot England for å besøke dette vakre, men farlige landet, noensinne finne veien hjem?

Terningkast 5: «Å lese Katherine Webbs nyeste roman føles litt som å se en klassisk Hollywood-film. /.../'Den engelske piken' er en handlingsmettet og svært lesverdig roman som som byr på mange overraskende vendinger og avsløringer i en sjanger som ellers er preget av mye overfladiskhet.»
Elin Brend Bjørhei, VG

«Jeg håper virkelig mange lar seg friste til å lese/ høre denne for dette er både god underholdning og godt egna til å vekke interesse for et eksotisk og nå faktisk et velfungerende og velutviklet land på den arabiske halvøya, nemlig Oman.»
Omtale fra bokbloggen Bøker og bokhyller. Les hele omtalen her! 

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Har du hjmmeferie, så dra en tur til Oman i Arabia på øret og kos deg med en fangslende og spennende historie. Les mer: http://kleppanrova.blogspot.no/2016/07/webb-katherine-den-engelske-piken.html
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Romantikk og spenning - og litt historie og kultur også, og kanskje en liten porsjon feminisme. Hva driver Joan og Maude ut på eventyr – Nysgjerrige på mennenes verden? Konkurranse-motiv? Selvrealisering? Grunnene kan være mange. Her møtes de to kvinnene fra ulike tidsepoker - for Joan blir det et skjellsettende møte.....Og Runa Eilertsen hadde akkurat stemmen som passet til denne Mer om den i Reading Randi - https://reading-randi.blogspot.com/2019/09/tanker-om-bok-katherine-webb-den.html
3