Hør et utdrag fra lydboka:

Den japanske elskeren

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Nina Woxholtt
Oversetter: Kari og Kjell Risvik
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:El amante japonés
Spilletid:10:05:39
Først utgitt:18.04.2016
ISBN Lydfil:9788242162977
ISBN CD:9788242171603

Hemmelig kjærlighet som strekker seg over generasjoner og kontinenter, i krig og fred.

Unge Alma Belasca blir i 1939 sendt fra et Polen i nazismens skygge til sin velstående onkel og tante i San Francisco. Her treffer hun Ichme, den stillferdige sønnen til familiens japanske gartner. Uten at noen omkring dem merker det, gryr en øm kjærlighet mellom Alma og Ichme, men etter japanernes angrep på Pearl Harbor blir de to brutalt revet fra hverandre.

Flere tiår senere, da Almas lange og begivenhetsrike liv går mot slutten, blir pleieren Irina kjent med den eldre kvinnen og barnebarnet hennes, Seth. Sammen finner Irina og Seth en rekke mystiske gaver og brev som er blitt sendt til Alma i årenes løp.

I «Den japanske elskeren» utforsker Isabel Allende spørsmål knyttet til identitet, tap og forsoning. Forfatteren av «Åndenes hus» fortsetter med denne romanen å skildre menneskenes hjerte, og skjebnens uforutsigbarhet, i en fortelling som strekker seg over generasjoner og kontinenter.

Terningkast 5: «Ah! Endelig en ny Allende til hennes trofaste publikum. Her følger begjær og forbudt kjærlighet, virvlet inn i et århundre med krig og konflikter.»  
Guri Hjeltnes, VG

Kommentarer

En god bok som omhandler mye over flere generasjoner, med lykke,kjærlighet, 2.verdenskrig osv les mer her:https://kleppanrova.blogspot.no/2016/05/allende-isabel-den-japanske-elskeren_10.html
4

... Den gir feil assosiasjoner! Dette er en innfløkt, intelligent og overraskende familiekrønike, hvor et stort og fargerikt persongalleri opplever opp- og nedturer, knytter sterke bånd som brytes og gjenoppstår. Her er det hemmeligheter, kontraster, klasseskiller, konflikter, kompromisser og selvfølgelig: kjærlighet, som også byr på overraskelser! Allende er historiefortellernes tryllekunstner og det er lett å la seg besnære!
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker med Nina Woxholtt

  

Fra

299,-262,-
Kjøp
  

Fra

229,-200,-
Kjøp