Hør et utdrag fra lydboka:

Den klønete skytsengelen

3.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3.5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Kyrre Haugen Bakke
Oversetter: Ellen Holm Stenersen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Tohelo suojelusenkeli
Spilletid:5:05:19
Først utgitt:03.02.2014
ISBN Lydfil:9788242160768
ISBN CD:9788242157768

En solfylt dag samles fem hundre engler for å gjennomføre det årlige grunnkurset for skytsengler.

En av kursdeltakerne er den nylig avdøde lektoren i kristendomskunnskap, Sulo Auvinen. Som menneske har han vært en ganske klumsete type, som engel er han staselig: Vingebredden er på hele ti meter. Men han er ikke blitt mindre klønete, og man bestemmer raskt at han skal tildeles en lettbeskyttet person. Valget faller på Aaro Korhonen som nettopp er blitt den lykkelige eier av en kafé i Helsinki.

Allerede på vei til mennesket han skal beskytte, klarer imidlertid den velmenende skytsengelen å få vingene sine inn i en høyspentledning. Korhonen er lykkelig uvitende om beskyttelsen, og hvordan den skal komme til å rote til livet hans.

 

Kommentarer

Boka er et MUST for alle som har hatt kristendomsundervisning på skola, alle som har vridd seg og strevd med å hole seg våken på en kirkebenk under en altfor lang gudstjeneste (eller som frykter at de kan komme til å gjøre det en eller annen gang), for teologistudenter, konfirmanter og ellers alle Paasilinna-tilhengere! En skikkelig morsom, fantasifull historie i god Paasilinna-ånd, og i motsetning til enkelte av hans andre bøker som er gitt ut på norsk, henger historien godt sammen. Anbefales!
4

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
3