Hør et utdrag fra lydboka:

Den siste vikingkongen: Keiserens leiesoldat

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
299,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Erik Hivju
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Den siste vikingkongen
Spilletid:10:43:21
Først utgitt:28.08.2019
ISBN Lydfil:9788242182067

Dramatisk og handlingsmettet roman bygd over livshistorien til Norges siste vikingkonge, Harald Hardråde.

I Bysants, sentrum i det mektige øst-romerske riket, består keiserens livgarde på 1000-tallet av menn fra det høye nord, den legendariske væringgarden. Med støtte fra væringene har den unge keisersønnen Mikael gjenerobret den østlige delen av Sicilia. Etter det blodige felttoget ønsker Mikael å reise til Jerusalem for å be på Jesu grav, for slik å sikre seg tilgivelse og det evige liv. Den hellige byen er ikke lenger under keiserrikets kontroll, og Mikael må derfor reise i hemmelighet med en liten eskorte. Bare noen få utvalgte menn følger ham. De blir ledet av en norsk væringhøvding kalt Harald.

Midt i dette livet i begivenhetens sentrum kaller et bud fra Norge ham til ny gjerning. Men vil Harald gi opp sitt frie krigerliv for å kjempe om kongemakten i et land som allerede har en hersker?

Romanserien om «Den siste vikingkongen» er basert på virkelige hendelser i Harald Hardrådes liv. «Keiserens leiesoldat» er bind tre i serien, og en frittstående fortsettelse av «Krigens læregutt» og «Djevelens rytter».

Kommentarer

Denne boka skildrer kanskje litt mer voldelige episoder enn de to først, men så spennende. Les min omtale: https://kleppanrova.blogspot.com/2019/09/den-siste-vikingkongen-keiserens.html
5