Hør et utdrag fra lydboka:

Det er du som er Bobby Fischer

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Øystein Røger
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:4:26:30
Først utgitt:13.10.2015
ISBN Lydfil:9788242162786
ISBN CD:9788242171375

Det er første gang på 25 år at han er tilbake på Lillehammer, til barndomsvennens begravelse. Allerede før han har satt foten på perrongen, angrer han på at han sa ja til å komme.

En 40 år gammel mann er tvunget til å se tilbake på noe som har plaget ham hele livet. En ung jente forsvant, og noe annet gikk forferdelig galt. Hva har han og kameratene egentlig vært med på?

Barndomsvennen Kristoffer skal begraves på Lillehammer, og de fire kameratene fra ungdomstida gjenforenes for første gang. Sammen og hver for seg er de nødt til å møte det smertelige som skjedde en sommer for lenge siden. Venninnen Agnes ble borte, og noe annet gikk forferdelig galt. Og hvorfor bærer fortelleren, Håkon, på en følelse av skyld? På mesterlig vis maner fortellingen frem en psykologisk uhygge i et alminnelig oppvekstmiljø i en norsk småby. Med suggererende vekslinger mellom begravelsen i dag og hendelsene i ungdomstida blir lydboklytteren gradvis kjent med den brutale sannheten.

Christer Mjåset er en mester i å mane frem et intenst ubehag og en lurende uhygge under et tilsynelatende alminnelig miljø.

Kommentarer

En uventa stillfaren, fin og litt kryptisk oppvekstroman med en fiffig og overraskende slutt! Eksemplarisk lest av Øystein Røger.
4

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4