Hør et utdrag fra lydboka:

Dette er mine gamle dager

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (4 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Tore Renberg
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Jarle Klepp-bøkene
Spilletid:8:34:42
Først utgitt:29.09.2011
ISBN Lydfil:9788242143099

En ny Jarle Klepp-roman fra Tore Renberg!

Jarle Klepp er en snart 38 år gammel lærer, lykkelig gift og med tre barn. Han fører en avklart og anstendig tilværelse, et langt på vei harmonisk middelklasseliv i en større norsk by. Han er en voksen mann med levende interesser; han har bøkene og musikken, filmene og tv-seriene, og han er svært knyttet til moren sin. Faren døde for mange år siden. Men et besynderlig møte nyttårsaften 2010, da Jarle er ute for å kjøpe stjerneskudd til ungene, vekker fortiden til live. Tilværelsen åpner seg for ham på en svimlende måte.

«Dette er mine gamle dager» er en øm og oppriktig fortalt roman om å gjøre seg kjent med sitt eget liv på nytt, med seg selv og sine nærmeste. En vesentlig og varm beretning om alt det som foreldre og barn ikke kan forstå hos hverandre.

Hør alle lydbøkene om Jarle Klepp:
1. Mannen som elsket Yngve
2. Kompani Orheim
3. Charlotte Isabel Hansen
4. Dette er mine gamle dager

"Er den litterære behandlingen av farens spritkonsum, og sønnens tanker om det, god? Ja. Ikke bare god. Den er glassklar og sår og forfatteren har laget en twist mot slutten som gjør tittelen tvetydig og berører meg dypt."
Vidar Kvalshaug, Aftenposten 

"Unn deg en god bok og les denne! Eller hør den på lydbok. Tore Renberg leser selv og den er så nydelig på Stavanger dialekt."
Bokbloggen Kleppanrova

Kommentarer

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
1

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
1

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Jarle Klepp tar innover seg de gamle dagene i denne romanen. Jeg synes han kom godt utav det. For meg ble dette et nytt høydepunkt i møtet med Jarle Klepp. Fin, var, vakker, intim, klok….mange fine adjektiver man kan bruke på Renbergs roman. For meg ble denne terningkast 6. Og en roman jeg vil huske. At denne "nådde helt opp", kan kanskje tilskrives at Tore selv leser romanen, og det på en intens og følsom måte. Mer om denne i Reading Randi: https://reading-randi.blogspot.no/2011/11/tanker-om-bok-tore-renberg-dette-er.html
5