Hør et utdrag fra lydboka:

Ene. Barnet

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
269,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ida Hegazi Høyer
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:4:40:59
Først utgitt:01.10.2019
ISBN Lydfil:9788242182272

Barnet kommer til verden. Hun er ikke sikker på hvem som er faren, det finnes flere kandidater, men betyr det noe? Med barnet blir også den sosiale kontrakten satt på ny. Omgivelsene hevder sin rett til å mene noe om alt – om oppdragelsen, om morskapet – alt som skal til for at barnet skal bli en samfunnsborger.

Ikke uten kjærlighet, men først og fremst med et pragmatisk instinkt, står hun overfor det store eksperimentet. Hun er kanskje ikke som mødre flest, men hun gjør sitt beste. Men hvordan tar man egentlig vare på et barn i møtet med en verden som setter alt inn på å besette det?

Med «Ene. Barnet» har Ida Hegazi Høyer skrevet et morsportrett utenom det vanlige. En radikal roman om det radikale i å få barn. Om det absurde i samfunnslivet. Om den spente hinnen mellom individet og fellesskapet. Og om enkeltmenneskets selvstendighet i sin ytterste konsekvens.

Kommentarer

Har vi ikke lov til å være litt ulike, alle er ikke A4 mennesker. Les mer om hva jeg mener: https://kleppanrova.blogspot.com/2019/12/ene-barnet-av-ida-hegazi-hyer.html
4