Hør et utdrag fra lydboka:

Farmor har kabel-TV/Videogutten

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Tore Renberg
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:5:32:47
Først utgitt:24.08.2006
ISBN Lydfil:9788242135650

To kritikerroste kortromaner om ungdomstiden fra Tore Renberg

Farmor har kabel-TV:
Farmor er syttiseks år, hun går med regnhette når det er ruskevær og hun vasker seg hver tredje dag. Hun ser ikke så godt, hun har en mann som ligger på kirkegården, og hun synes ikke hun lever i nåtiden lenger. Men en dag ringer det på døra, og utenfor står barnebarnet hennes og kompisen hans. De vil inn, for farmor har noe de vil ha.

Videogutten:
Videogutten har øyne som ligner på mørke blåbær og flere videokassetter enn i videobutikken. Han har et ansikt som ser ut som en ballong noen har tegnet på. Og han har en hemmelighet i det dunkle huset sitt. En dag ringer det på døra, og Videogutten får besøk av Hasse og Pål som begge er fjorten og vil at noe nytt skal skje.

Tore Renberg har skrevet to overskuddspregede og inspirerte romaner. Med en bejaende fortellerglede og varme for karakterene går han inn i det avgjørende øyeblikket i livet da verden åpner seg.

”Ungdomstiden farges alltid av en nagende følelse av at det skjer noe spennende et helt annet sted. Tore Renberg skriver om denne utilfredsheten så det gjør vondt … ”
Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv 

”Tore Renberg fortjener ros for sine vedvarende litterære undersøkelser av avgrunnen mellom hva mennesker en gang var og det de er i ferd med å bli”
Trond Haugen, Dagsavisen