Hør et utdrag fra lydboka:

Fyrsten

4.333335
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.3 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anders Ribu
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:12:52:35
Først utgitt:07.05.2013
ISBN Lydfil:9788242144799
ISBN CD:9788242155900
Wonderboy er tilbake!

Tretten år etter at dot.com-bobla sprakk, har Christian von der Hall skjønt at det finnes én ting her i livet som er mye mer interessant enn penger: makt. Christian von der Hall står foran sin kanskje største bragd. Alt han har arbeidet for de siste tretten årene peker frem mot dette øyeblikket. Høsten 2013 skal det skje. Ingenting må gå galt...

Henrik Langeland har kommet opp med en tett og heidundrandes roman om hvor langt noen er villig til å gå for å oppnå makt. Han har satt alle elementene i fortellerens abc sammen på forbløffende medrivende vis. Plotet hviler mye på den makt som ligger i å vite om andres hemmeligheter. De stadige nestenavsløringene gir romanen et høyt tempo. "Fyrsten" er intens som en god thriller, men er også så mye mer, der den spinner rundt maktspillet Christian bedriver for sine oppdragsgivere og hans kamp på det personlige plan.

Alt faller på plass i Langelands fortelling: humoren som gjennomsyrer romanen er stilfull, men ikke så latterlig at fortellingen knuser alle illusjoner noen eventuelt måtte ha om redelig og demokratisk valgkamp i vårt ikke helt uskyldige lille land.

"Fyrsten er en svært underholdende bok som nesten leser seg selv i alt sittveldisponerte driv."
Leif Ekle, NRK  

"Fyrsten er boken alle i de politiske randsonene leser denne våren."
Mode Steinkjer, Dagsavisen

"Henrik Langeland underholder med uventet og overskuddspreget oppfølger til "Wonderboy"."
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv

Kommentarer

Anders Ribu leser som vanlig veldig godt. Fyrsten er en roman med høy underholdningsverdi og et voldsomt driv, som gjør den til en herlig underholdningslydbok.
4

Jeg er tre år på etterskudd med denne - men den fortjener en omtale - Morsom er den, men så absolutt ikke fri for sannheter og alvor. Fyrsten var fornøyelig lesing, kanskje ispedd noe skrekkblandet fryd - slike makt-mennesker og makt-handlinger er litt skremmende også - som et pluss til innhold og komposisjon av romanen er det vidd og humor den er skrevet med, og det elegante språket som alltid føres i pennen av Henrik H.Langeland. Mer i bloggen: http://reading-randi.blogspot.no/2016/09/tanker-om-bok-henrik-h-langeland-fyrsten.html
5

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
4