Hør et utdrag fra lydboka:

Hagen for små begynnelser

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (4 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Karin Okkenhaug Seim
Oversetter: Bente Rannveig Hansen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Original tittel:The Garden of Small Beginnings
Spilletid:8:53:40
Først utgitt:23.01.2017
ISBN Lydfil:9788242164780
ISBN CD:9788242173126

Hjertevarm og sjarmerende roman om vennskap og kjærlighet - og begynnelser.

Fargerike Lili har glimt i øyet, hendene fulle og det hender det går en kule varmt i familien. En ettermiddag krangler hun med ektemannen Dan. I neste øyeblikk ser hun ham dø i en tragisk bilulykke rett utenfor kjøkkenvinduet.

Lili legges inn på psykiatrisk avdeling.

Tre år senere har hun stablet på beina en tilværelse som barnebokillustratør, hun er mor til to små jenter og søster til skjønne, støttende Rachel. Hverdagen fungerer tilsynelatende normalt. Hvorfor kjenner hun seg da fanget i en endeløs sirkel av selvmedlidenhet og stress?

Så sender sjefen henne på et kurs i grønnsaksdyrking. Nye venner, nye opplevelser og kanskje til og med spirende kjærlighet; i hagen for små begynnelser er det noe som løsner og Lili kjenner at det kanskje finnes et nytt liv - uten Dan.

En morsom, sjarmerende og optimistisk historie om hvordan det er mulig å komme seg videre etter et grusomt tap; om hvordan jord, stiklinger og grønnsaker kan gi ny næring til et liv som tilsynelatende hadde visnet.

Kommentarer

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

En av de beste feel-good-bøkene jeg har hørt! Den er bare tvers igjennom morsom, hjertevarm og skjønn: menneskene som møtes der, måten de møter hverandre på, hvordan de møter utfordringene... Fornøyelige replikker, kostelige scener, rørende omtenksomhet. Skal du høre bare ei lydbok i år, skal du ikke nødvendigvis skjerpe deg, da skal du velge denne ;o)
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5