Hør et utdrag fra lydboka:

Himmelfall

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Nina Woxholtt
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:24:18:57
Først utgitt:14.12.2017
ISBN Lydfil:9788242166562

«Himmelfall» er historien om den russiske tsarfamiliens veldige fall og endelikt, fortalt av en av tsarens døtre.

Drapet på tsarfamilien står som et sentralt punkt i verdenshistorien, det var starten på en ny tid i Russland. Familien måtte ofres for kravet om brød og makt til folket. Likene av Romanov-familien ble lempet opp på et lasteplan og kjørt vekk for å bli dumpet i ly av nattens mørke. Men døde virkelig alle familiemedlemmene?

I vår tid, i en leilighet i Barcelona lever Maria, 112 år gammel. Men ennå har hun ikke funnet den riktige anledningen til å fortelle sin historie. Og nå begynner det virkelig å haste.

Terningkast 5: «Kari Brænne dikter overbevisende om tsarfamilien. Underholdende, sober og velskrevet. ... alt hva hjertet begjærer av kjærlighet, dramatikk, sult og sott og gruoppvekkende bestialitet. ... Brænne unngår både flosklerog sentimentalitet, og skildringen av det utsultede og ideologisk kaotiske Russland virker historisk overbevisende. Avslutningen er åpen for en oppfølger eller to. Her burde Aschehoug bare kjøre på. Dette er eventyrlig god underholdning!»
Cathrine Krøger, Dagbladet

"Fengslende russisk røverhistorie. … Dette er en herlig blanding av historie og fri diktning."
KK Leselykke

 

Kommentarer

Kari F. Brænne har skrevet en lettlest men innsiktsfull roman som bygger på de faktiske hendelser i Russland på begynnelsen av 1900-tallet. Jeg likte boken veldig godt, og er strålende fornøyd med innlesingen til Nina Woxholt. https://tinesundal.blogspot.no/2018/02/himmelfall-av-kari-f-brnne.html
4

Dette er en flott bok, veldig bra lest inn av Nina Woxholt. Boka er bygget opp rundt tre ulike historier. Det som skjedde historisk, Maria sin ferd og om å være tsarbarn.Jeg likte boka veldig godt Les min omtale: https://kleppanrova.blogspot.no/2018/03/brnne-kari-f-himmelfall.html
4

Lydbøker av Kari F. Brænne

  

Lydbøker med Nina Woxholtt

  

Fra

299,-262,-
Kjøp
  

Fra

229,-200,-
Kjøp