Hør et utdrag fra lydboka:

Jomsviking

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Finn Schau
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Jomsviking
Spilletid:21:16:08
Først utgitt:16.05.2018
ISBN Lydfil:9788242167613

«Jomsviking» er første bok i en serie som følger livet til Torstein Tormodson, en mann som mot alle odds reiste seg mot kongsmakt og tyranni.

Året er 993. Under et angrep øst i Viken ser unge Torstein faren bli drept på grufullt vis. Selv blir han ført bort som trell. Det går mot ufred i Norge. Olav Tryggvason vil ha makten i landet og gjøre Hvite-Krist til den nye guden.

Med inngående kjennskap til perioden og et skarpt blikk for detaljer bringer forfatteren oss tett på Torstein Tormodson, som skal oppleve trelleslit og fredløs tilværelse før han står frem som fryktet kriger og leiesoldat. Underveis veves skjebnen hans sammen med Olav Tryggvasons.

«Jomsviking» er en bredt anlagt fortelling fra dramatiske år i norsk historie, med skildringer av legendariske hendelser som slaget ved Svolder og trellen Karks drap på Håkon Jarl. Dette er en bok for alle fans av fjernsynsserien «Vikings».

Terningkast 6: «Bjørn Andreas Bull-Hansens nye vikingroman er en sidevender av de sjeldne»
Cathrine Krøger, Dagbladet

Hør bøkene i Jomsviking-serien:
- Jomsviking
- Vinland
- Danehæren

Kommentarer

Denne bør absolutt høres, ikke et kjedelig øyeblikk.
5

Denne er så spennende og godt skrevet at man klarer ikke å skru av. Les mer av min omtale her; https://kleppanrova.blogspot.com/2018/06/bull-hansen-bjrn-andreas-jomsviking.html
5