Hør et utdrag fra lydboka:

Juliet, naked

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Janne Brit Rustad
Oversetter: Kyrre Haugen Bakke
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Juliet, Naked
Spilletid:9:46:32
Først utgitt:09.09.2010
ISBN Lydfil:9788242141927

Realistisk og humoristisk feelgood-fortelling om menneskenes dårskap fra Nick Hornby

Annie og Duncan, et par i slutten av 30-årene, bor i en kjedelig liten by på Englands grå østkyst. De skjønner at de nærmer seg et veiskille i forholdet når de oppdager at deres felles interesse for den tilbaketrukne amerikanske musikeren Tucker Crowe ikke er nok til holde dem sammen. Annie uttaler seg svært negativt om Tuckers siste plate, Juliet, naked, på nettet, og Duncan hevner seg ved å være utro. Overraskende får Annie en e-post fra Tucker, som støtter henne i sin kritikk av albumet. Dette skal bli begynnelsen på en e-post-utveksling som snart får både Annie og Tucker til å innse at det er på tide å ta tak i sitt eget liv og gå videre.

Men er det mulig å finne den store kjærligheten i en liten by på Englands grå østkyst? For Annie står en rekke hindringer i veien for lykken. Det er Malcolm, verdens mest dømmende terapaut, og Barney, landsdelens mest utagerende danser. Og det dreier seg om hva menn og kvinner vil og ikke vil for å oppnå kjærligheten...

Nick Hornby er kjent for bøker som Tribunefeber, High Fidelity og Gutter er gutter. Flere av hans bøker har også blitt populære filmer.

Lydbøker av Nick Hornby