Hør et utdrag fra lydboka:

Kjærlighetens Antarktis

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Monica Aasprong
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Kärlekens antarktis
Spilletid:5:58:13
Først utgitt:14.01.2019
ISBN Lydfil:9788242180612

Ny sterk roman fra en av Sveriges viktigste samtidsforfattere.

En kort stund har hun vært i verden med dens begjær, lengsel og frykt. Helt til en ukjent velger å ta livet hennes. Men barna finnes, de som en gang var hennes, Valle og Solveig, de som ble tatt hånd om av myndighetene og plassert et sted på Sverigekartet. Foreldrene hennes, Raksha og Ivan, finnes fortsatt, der de flakker gjennom Stockholm i de dødes tapte verden. Og dødsøyeblikket, det tar aldri slutt.

Terningkast 6: «Det er et språklig overskudd i boken som fyrer opp leseren med kraft og en tro på at denne romanen fort kan bli en av årets beste.»
Stein Roll, Adresseavisen

«... rystende lesning fra en av Skandinavias virkelig moderne fortellere, i et språk som framstår både mer raffinert og tilgjengelig enn tidligere.»
Sindre Andersen, Klassekampen

«Gir de usynlige en stemme. (...) Forferdelig og vakker roman med særegen etisk tyngde. Mens jeg leser kan jeg ikke unngå å tenke at denne romanen, dypest sett, handler om hvor viktig kjærligheten i solidaritetens form er for oss mennesker. Uten den går vi oss vill.»
Kjetil Røed, Vårt Land

Kommentarer

Dette er den mest fantastiske og poetiske boka jeg har hørt i år. Fantastisk bra opplest også av Bodil Vidnes-Kopperud. Les mer om hvorfor jeg likte denne så bra; https://kleppanrova.blogspot.com/2019/02/stridsberg-sara-krlighetens-antarktis.html
5

Dette var mitt aller første møte med forfatterskapet men det blir garantert ikke det siste for dette var veldig bra! Poetisk og nydelig skrevet og omtalen min av boken finner du her:https://beathesbibliotek.no/2019/02/09/kjaerlighetens-antarktis-av-sara-stridsberg/
5