Hør et utdrag fra lydboka:

Kunzelmann & Kunzelmann

0
Ingen stemmer til nå
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Kai Remlov
Oversetter: Bjørn Alex Herrman
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Kunzelmann & Kunzelmann
Spilletid:17:56:39
Først utgitt:16.11.2009
ISBN Lydfil:9788242140906

En storslått og underholdende beretning fra forfatteren av «Den vidunderlige kjærlighetens historie». En pageturner av en satirisk roman om far og sønn, malerkunst og livskunst, ekthet og falskhet.

Når Viktor Kunzelmann dør foran staffeliet sitt 83 år gammel, rulles en utrolig historie opp for hans sønn Joakim. Historien utspiller seg fra mellomkrigstidens Tyskland og til 50-tallets Sverige.

Den berømte malerikonservatoren og kunstsamleren Viktor Kunzelmann viser seg å ha levd et ufattelig dobbeltliv. Alt i hans liv har vært en løgn. Joakim Kunzelmann på sin side lever i begynnelsen av det nye årtusenet et annet slags dobbeltliv, i en hektisk virvel av penger og sex og på god vei til å knekkes av selvforakt. Gjeld og trøbbel vokser ham over ørene, han har mislyktes som skribent og med ekteskapet sitt, og den fornedrende ferden fører ham fra luksusrestauranter til pornofilmmiljøer og svarte forretningsavtaler. Alt mens han forsøker å forstå hvem faren egentlig var.

Carl-Johan Vallgren kom med «Den vidunderlige kjærlighetens historie» i 2002, en roman som fikk strålende mottakelse og ble oversatt til 25 språk. Nå viser Vallgren seg igjen som en begavet forteller. «Kunzelmann & Kunzelmann» er en både dypt underholdende og samfunnssatirisk roman om ekthet og falskhet, genialitet og selvbedrag, lovbrudd og opportunisme. Og ikke minst handler den om historiens makt over enkeltskjebner.

"Raus fortellerglede."
Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten