Hør et utdrag fra lydboka:

La meg synge deg stille sanger

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anna Bache-Wiig
Oversetter: Bente Klinge
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Let me sing you gentle songs
Spilletid:6:19:41
Først utgitt:14.01.2009
ISBN Lydfil:9788242139894
ISBN CD:9788242146007

En vakker fortelling om mørke hemmeligheter og nært vennskap, nydelig lest av Anna Bache-Wiig.

En mørk og kald vinterkveld kommer Veronika, en ung forfatter, til et avsidesliggende hus i en liten by i Sverige. Hun er på jakt etter ensomheten og stillheten for å skrive ferdig en bok og for å komme over en stor sorg. Veronikas ankomst registreres i stillhet fra nabohuset over veien. Der bor Astrid, en gammel kvinne som på folkemunne kalles Heksen. Astrid lever stort sett bak husets beskyttende vegger. Ingen vet at hun ruger på mørke familiehemmeligheter og en personlig tragedie. I løpet av våren nærmer de to kvinnene seg hverandre. Et uventet og uvanlig vennskap vokser frem - et vennskap som kommer til å forandre de to kvinnenes liv.

«La meg synge deg stille sanger» er en vakker bok som gjør et sterkt inntrykk på sine lesere. Boken er oversatt til en rekke språk, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Lydboka er nydelig lest inn av Anne Bache-Wiig, som klarer å formidle den vare og mollstemte stemningen i boka.

«Det er sjelden en roman er så vakker at den slår deg helt ut. «La meg synge deg stille sanger» har en sånn virkning.»
Cathrine Krøger, Dagsavisen

Linda Olsson (f. 1948) vokste opp i Stockholm. Hun flyttet fra Sverige i 1986 og har blant annet bodd i England, Kenya, Singapore og Japan, hvor hun har arbeidet innen bank og finans. I 1990 slo hun og familien seg ned i Auckland i New Zealand der hun nå bor. «La meg synge deg stille sanger» utkom i 2005 og er oversatt til en lang rekke språk.

Kommentarer

Boka kan anbefales på det sterkeste! Fra første setning tar den deg på en "reise" gjennom livet, en reise som fører deg gjennom et utrolig mangfold av livets lyse, mørke, gode, tabubelagte og vonde hendelser. Boka er skrevet (og lest på lydbok)med en så sterk innlevelse i hendelsene at det er som om du ER hovedpersonen i boka. Som tittelen sier, er hendelsene lik sanger som "synges" stille. Noen er slik at du kan gråte av å "delta" i dem, mens andre er slik at det gir deg en indre glede av å "delta". Fra første side ser du for deg den stille naturen, bygda, kjenner luktene og hører knirket i ytterdørene på de to gamle husene som h.h.v. den unge langveisfarende damen flytter inn i, og det som den eldre, ensomme, tilsynelatende innesluttede damen bor- og har bodd i hele sitt voksne liv. Du fornemmer også det de begge en stund skjuler av sin fortid. Og - du kjenner på ensomheten og den skrikende tausheten den eldre damen etterlater seg. Hør boka på lyd!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4