Hør et utdrag fra lydboka:

Lesbisk nigger

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Christoffer Staib
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Gyldendal
Målform:Bokmål
Spilletid:11:38:25
Først utgitt:24.08.2007
ISBN Lydfil:9788242137036

"De hatet at jeg brukte nigger-ordet, men det satte ting i perspektiv og sa noe om hvor forkastelig mannesyn kvinner tillater seg. Negerslaver ble sett på som dyriske, tilbakestående og ubrukelige til annet enn fysisk arbeid. Det ble de kanskje også under forholdene de ble holdt fanget i. Det er også en grunn til at menn er slik kvinner foraktelig beskylder oss for å være. Eller er det vår dypeste, uforanderlige natur?"

Du har merket at det apesirkuset mellom menn og kvinner ikke funker? Det har Robin erfart mer intenst enn de fleste, og han tilhører nå verdens raskest voksende seksuelle minoritet. Som lesbisk mann dumper han samboeren og kjøper enveisbillett til Lesbos.

I et siste desperat forsøk på å unnslippe niggerstemplet alle heteromenn får svidd i panna, kaster han seg ut i lesbeparadiset og Mykonos' hemningsløse homseorgier.

Dessverre er han langt fra den eneste. Ikke i sine mest lakenvridde mareritt kunne Robin forestilt seg hvem som har inntatt øya, og han står i fremste rekke i det første slaget for å avgjøre framtida for menn og kvinner. Men for lesbiske niggere som seg selv, ser Robin kun én utvei.

Lydbøker med Christoffer Staib