Hør et utdrag fra lydboka:

Levende og døde i Winsford

3.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3.5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Kirsti Grundvig
Oversetter: Elisabeth Bjørnson
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Levande och döda i Winsford
Spilletid:11:59:11
Først utgitt:06.10.2014
ISBN Lydfil:9788242161727
ISBN CD:9788242159489

Håkan Nessers nyeste roman er en fortelling om avskjeder og nye begynnelser. En klassisk Nesser-fortelling der ubehaget ulmer og ingenting er slik det ser ut til å være.

En kveld i november ankommer en kvinne byen Winsford på Exmoor i sydvestre England. Hun bosetter seg i et avsidesliggende hus ute på heiene sammen med hunden sin. Hun oppgir ikke sitt egentlige navn, og hvorfor hun har ankommet, er høyst uklart. Hun bruker dagene til å vandre rundt i den tette tåken og snakke med villhester. Hun har bestemt seg for å overleve hunden sin. Kvinnen har en fortid og en historie. Selvfølgelig har hun det. Men er det noen som leter etter henne? Og hva har hendt med mannen hennes? Er han i live? Hvem er han egentlig? Og hva skjedde i Marokko for tretti år siden? 

Spørsmålene er mange i Håkan Nessers nyeste roman «Levende og døde i Winsford», en fortelling om å flykte fra sitt gamle liv. Om å forsøke å ta et oppgjør. Om kanskje å begynne på nytt igjen til tross for at man ikke lenger er ung og har livet foran seg.

Håkan Nesser har hatt stor suksess med sine kriminalromaner om Van Veeteren og Gunnar Barbarotti. Han har utgitt 25 bøker på like mange år, og er oversatt til like mange språk.  

«En fulltreffer fra Nesser.»
Katrineholms-kuriren

«Nesser imponerer.»
Folkbladet

«Usedvanlig lesverdig»
Dala-Demokraten

«På skikkelig vis skaper han en stigende spenning.»
Hälsingborgs Dagblad 

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Dårlig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
2