Hør et utdrag fra lydboka:

Little Bee

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Heidi Gjermundsen Broch
Oversetter: Guro Dimmen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The Other Hand
Spilletid:10:15:44
Først utgitt:05.04.2010
ISBN Lydfil:9788242141583

"Little Bee" er en sterk og rørende skildring av en ung jentes ustoppelige vilje til å skape seg et nytt liv.

Et ungt engelsk ektepar, Sarah og Andrew, reiser til Nigeria for å prøve å gjenopplive et skrantende forhold. En dag våger de seg utenfor ferieparadisets bevoktede område og møter to søstre på vill flukt fra soldatene som har utslettet landsbyen deres. Sarah og Andrew befinner seg plutselig i en situasjon der de må ta et umenneskelig valg. To år senere banker den ene av søstrene, Little Bee, på ekteparets dør i England. Igjen konfronteres Sarah og Andrew med den dagen de så døden i hvitøyet, den dagen som forandret livet deres fullstendig.

Bokens to fortellerstemmer - Sarahs og Little Bees - ivaretas i lydboken av to svært dyktige innlesere, Heidi Gjermundsen Broch og Petronella Barker.

«Romanen har flere av underholdningsromanens grep: spenning, dramatikk, kjærlighet, død. Jeg vil si at boken er mer enn som så. Chris Cleave greier å hente frem et individ, et ansikt, i strømmen av krigsrammede flyktninger. Han gjør politiske konflikter langt borte viktige for oss, her og nå. Og han skildrer svakhet og mot på en måte som kan få alle til å gå i seg selv: Hva ville jeg gjort? Hvor er min samvittighet?"
Anne Cathrine Straume, NRK

Lydbøker av Chris Cleave

  

Fra

149,-
Kjøp