Hør et utdrag fra lydboka:

Livet, til det betre

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anderz Eide
Oversetter: Tove Bakke
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Nynorsk
Original tittel:La vie en mieux
Spilletid:10:15:32
Først utgitt:12.08.2016
ISBN Lydfil:9788242164124
ISBN CD:9788242172600

Sjarmerande om livet, kjærleiken og tapre unge menneske frå lesarfavoritt Anna Gavalda. To lydbøker for prisen av ei! Her får du også historia om Billie, som tidlegare er gitt ut på lydbok!

Få forfattarar skildrar sårbare menneske med større hjartevarme og humor enn franske Anna Gavalda. I ein leiken og lun tone fortel ho om menneske som jaktar på kjærleiken, så skjør og lett å øydelegge.

Mathilde. Yann. Bille. Tre historier. Tre unge menneske som leiter etter noko meir. Mathilde har kutta ut studia for ein jobb ho ikkje liker, Yann lever i eit ulykkeleg samliv og Billie, som ikkje kjenner anna enn fattigdom og juling, oppdager ein dag at vennskap finst. Alle er dei bestemte og tapre og vil heller satse og risikere å feile enn å leve middelmådige liv.

«Anbefales på det varmeste og som lydbok er den perfekt!»
Omtale frå bokbloggen Kleppanrova. Les heile omtalen her! 

Kommentarer

En lydbok som handler om livet, kjærligheten og om å finne sin egen veg i livet, les mer utfyldene her :http://kleppanrova.blogspot.no/2016/08/gavalda-anna-livet-til-det-betre.html
5

Tema i alle tre historiene er medmenneskelighet og hva vi mennesker faktisk kan gjøre for hverandre, uten nødvendigvis å stille krav om gjenytelser. Det handler om å være tro mot seg selv, og stå opp for det en tenker, mener og føler, og leve et liv i tråd med sine egne overbevisninger.
3

Tre smått fornøyelige, sjarmerende og søte historier om hvordan tilfeldige møter med andre mennesker kan få en til å endre retning i livet. Dyktige opplesere gir akkurat passe liv og nerve til de ulike personlighetene.
4

Lydbøker av Anna Gavalda