Hør et utdrag fra lydboka:

Marmor

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ingrid Vollan
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:10:00:47
Først utgitt:15.09.2014
ISBN Lydfil:9788242161468
ISBN CD:9788242158819
«Marmor» handler om galskap og normalitet, om annerledes foreldre og underlige barn. Toril Brekke har skrevet en slektsroman utenom det vanlige.

En eldre kvinne begraves fra Paulus kirke på Grünerløkka. På annen rad sitter barnebarnet Carla og tenker tilbake på hva bestemoren fortalte om livet sitt og generasjonene før. Ikke få barn! sa hun da Carla var tenåring: Vi må stoppe disse gærne italienske genene i slekta!

«Marmor» er en original slektsroman om en annerledes familie. Flere er rikt begavet, likevel strever de med samfunnets uskrevne regler. Vi får glimt av en stamfar fra Italia, vi treffer den avdødes to døtre som fremdeles hater henne intenst, og vi møter Carlas millionærfetter Jam som lever isolert fra omverdenen. Carla selv har nettopp fått vite at hun er gravid. Skal hun våge å få barnet?

Terningkast 5: «Toril Brekkes nye roman «Marmor» er en vidtfamnende og intrikat slektsroman.»
May Grethe Lerum, VG 

«Ubeskrivelig flott lest av Ingrid Vollan»  
Omtale fra bokbloggen Bøker og bokhyller. Les hele omtalen her!

 

Kommentarer

Dette ei fortelling om familehemmeligheter og stridigheter, ikke bare i en dysfunksjonell familie, men en hel dysfunksjonell FAMILIEGREN. På avstand, sett utenfra og hver for seg kunne de kanskje framstå som relativt ordinære, men sammen, sett under ett på nært hold... Ohh my god... En utrolig sammensatt og mangefasettert historie som gav meg følelsen av å kikke inn i et kaleidoskop. Bildet endrer seg hele tida, og man vet aldri hva som vil dukke opp i neste scene. Ingrid Vollans stemme passer usedvalig godt til historien., og gir den ekstea liv og troverdighet. Stor fortellerkunst! Anbefales absolutt, varmt og hjertlig!!
5