Hør et utdrag fra lydboka:

Maskiner som meg

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
289,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Jan Martin Johnsen
Oversetter: Einar Blomgren
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Machines like me
Spilletid:10:19:38
Først utgitt:23.10.2019
ISBN Lydfil:9788242183101

Et trekantdrama mellom en mann, en kvinne og et fabrikkprodusert menneske? Moralske dilemma rundt kunstig intelligens står for tur i McEwans roman.

Storbritannia har tapt Falklandskrigen, Margareth Thatcher kjemper med Tony Benn om makten og kunstig intelligens har fått sitt store gjennombrudd.

«Maskiner som meg» foregår i et alternativt London på 1980-tallet. Charlie surfer gjennom livet og unngår fast arbeid så godt han kan. Han er forelsket i Miranda, en begavet student som lever med en forferdelig hemmelighet.
Da Charlie plutselig mottar en god slump penger, kjøper han Adam, en av de aller første syntetiske menneskene. Sammen med Miranda designer han Adams personlighet. Adam er tilnærmet perfekt - han er vakker, sterk og smart - og et trekantdrama begynner raskt å utvikle seg.

Ian McEwans kloke og underholdende nye roman stiller sentrale spørsmål: Hva er det egentlig som gjør oss menneskelige? Den fysiske kroppen eller vårt indre liv? Kan en maskin forstå et menneskes følelser?
Det er alltid et høydepunkt når Ian McEwan utgir en ny roman, og i denne boken undersøker han hva som kan skje når vi befatter oss med ting som kan bevege seg utenfor menneskelig kontroll.

Design © Suzanne Dean
Photographs © Lily Richards
Mannequins reproduced with kind permission of Rootstein Display Mannequins.

Kommentarer

Ian McEwan skriver alltid litt utenfor boksen, så også her. Glimrende lest av Jan Martin Jonsen! https://tinesundal.blogspot.com/2019/11/maskiner-som-meg-av-ian-mcewan.html
4

Lydbøker av Ian McEwan

  
  

Fra

149,-
Kjøp
  

Fra

149,-
Kjøp

Lydbøker med Jan Martin Johnsen

  

Fra

199,-174,-
Kjøp