Hør et utdrag fra lydboka:

Miss Marie

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
269,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Silje Storstein
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:10:09:21
Først utgitt:12.09.2019
ISBN Lydfil:9788242168504

Første verdenskrig raser i Europa og bakerfamilien Thoresen i Kristiania mangler mel. En dag kommer en invitasjon fra de to tantene i Amerika til eldstedatteren Thea. Hun kan hjelpe familien økonomisk om hun drar i tjeneste for den velstående Vanderbilt-familien i Amerika. Takker hun ja, må hun si farvel til kjæresten Hans, som snakker om forlovelse.

Thea reiser over Atlanterhavet til et liv hun ikke har kunnet forestille seg. Som tjenestepike ved landstedet Idle Hour på Long Island blir de forskjellene hun har sett hjemme små. Her i dette landet hvor det skulle være frihet for alle, er det forskjell på alt. Og Thea er en av de usynlige.

Hun støtter seg til tantene, men de har en hemmelighet som Thea etter hvert må bære sammen med dem, om ikke alt skal rase. Og når urettferdighetene i Vanderbilt-systemet begynner å få konsekvenser også blant tjenerne, må Thea stille spørsmål ikke bare om hva hun mener er rett, men også om hvem hun selv er og hva hun står for.

«Miss Marie» er første roman i en planlagt trilogi om Thea.

Kommentarer

Denne boka likte jeg veldig godt, Les omtalen min: https://kleppanrova.blogspot.com/2019/10/miss-marie-av-ellen-vahr.html
5

Lydbøker av Ellen Vahr

  

Fra

169,-
Kjøp